עבור לתוכן

מילון ל WORD2003

Featured Replies

פורסם

יש לי וורד 2003 אנגלי ואני צריך SPELL CHECK בעברית מישהו יודע היכן ניתן להשיג DICTIONERY PACK מתאים?

פורסם

המילון מובנה...

*DICTIONaRY

פורסם

אצלי מאיזשהי סיבה, המילון לא מובנה (באנגלית דווקא כן)... למישהו יש פיתרון לזה?

פורסם

המילון לא מוןבנה ואין כל דרך (חוקית) להשיג אותו בחינם... יש דיסק של כל המילונים (זה נקרא Microsoft Office 2003 Proofing Tools) אבל הוא עולה כסף...

פורסם

המילון לא מוןבנה ואין כל דרך (חוקית) להשיג אותו בחינם... יש דיסק של כל המילונים (זה נקרא Microsoft Office 2003 Proofing Tools) אבל הוא עולה כסף...

המילון מובנה באופיס... והאופיס עולה כסף...

פורסם

גרסה האנגלית מגיע עם מילון אנגלי בלבד. עם חבילת ממשק עברי מתווסף גם מילון עברי. יש גם חבילה שנקראת Word Proofing Tools שמגיע עם מילונים של 50 שפות (שבינהם יש עברית).

מילון המובנה הוא רק של אותה שפה של הממשק (או ארץ). גרסה אנגלית - מילון אנגלי בלבד. גרסה עברית - מילון עברי (+אנגלי).

פורסם

האופיס עולה כסף אבל אם יש לך אופיס מאהר"ב אז לא יהיה בו מילונים בעברית... אם יש לך אופיס מחו"ל אז אתה תצתרך להוסיף כסף כדי לקנות את המיולן או לקנות את האופיס בארץ...

עוד פעם...

אין באופיס מחוץ לישראל מילונים בעברית... פשוט אין... אתה יכולים לבדוק... אלה אם כן קניתם את האופיס בארץ אין שם מילון בעברית... אם קיבלתם בדרך כלשהי אופיס שהמקור שלו הוא לא בארץ הוא פשוט לא יבדוק שגיאות כתיב בעברית וזהו.

גרסה האנגלית מגיע עם מילון אנגלי בלבד. עם חבילת ממשק עברי מתווסף גם מילון עברי. יש גם חבילה שנקראת Word Proofing Tools שמגיע עם מילונים של 50 שפות (שבינהם יש עברית).

מילון המובנה הוא רק של אותה שפה של הממשק. גרסה אנגלית - מילון אנגלי בלבד. גרסה עברית - מילון עברי (+אנגלי).

בכל הגירסאות יש גם צרפתית ואני חושב גם ספרדית עד כמה שאני זוכר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים