פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר סליחה, אני מתנצל, אבל טעיתי..גם ה-IPOD Video יכול להתחבר בקלות לטלויזיה ואפילו באיכות טובה .הכבל בארץ עולה 240 שח, שזה מוגזם כרגיל. אבל בEBAY תוכלו להשיג אותו בסביבות ה10 דולר כולל משלוח!זו כתבה על החיבור.http://www.oreillynet.com/mac/blog/2005/11/ipod_video_plugged_into_your_t.htmlזה מהאתר של APPLE:http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9765G/AובEBAY פשוט תחפשוAV Cable Apple iPod. עדיף שתחפשו אחד איכותי כמובן...
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מה אתה מתחכם? טיפשי..אני קונה את זה גם בשביל מוזיקה וגם בשביל לראות סדרות בחדר.. יש לך רעיון טוב יותר?אני לא מתחכםאמרת שזאת הסיבה שאתה מעדיף אותו על הIPOD בגלל היציאת וידאו...
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים יש להם פורום טוב יותר מזה על נגני MP3?\הרבה יותרנקרא שם "קהילת מוזיקה דיגיטלית"
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים טוב גם אני יגיד משהו.....אתמול חבר שלי קיבל את הזן ויז'ן M ותאמת...מבחינת איכות שמע לא מרגישים כל כך הבדל- אולי בקריאיטיב יש טיפה יותר באס (וזה ניתן לשינוי....) וגם אני חושב שבזן ויז'ן M שומעים יותר חזק.....אבל זה לא משמעותי כי זה כבר חזק מידי ואני לא מאמין שמישהו בעולם הזה מסוגל לשמוע עם עוצמת ווליום כזאת.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים טוב גם אני יגיד משהו.....אתמול חבר שלי קיבל את הזן ויז'ן M ותאמת...מבחינת איכות שמע לא מרגישים כל כך הבדל- אולי בקריאיטיב יש טיפה יותר באס (וזה ניתן לשינוי....) וגם אני חושב שבזן ויז'ן M שומעים יותר חזק.....אבל זה לא משמעותי כי זה כבר חזק מידי ואני לא מאמין שמישהו בעולם הזה מסוגל לשמוע עם עוצמת ווליום כזאת.כאילו שיש קשר בין חוזק לאיכות...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים יש קשר ישיר ביותר-ככל שתגביר את הווליום, תקבל פחות איכות מהאוזניות. וזה תקף לגבי כל דבר.אני לא חושב שיש אוזניות שמסוגלות לשמור על הנצילות שלהן גם בפול ווליום של ה CZV:M או כל מכשיר בעל עצמה זהה, ככה שאם תפציץ בפול ווליום, איבדת את כל המטרה של המכשיר, איכות.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים האייפוד יותר נוח, קטן ואיכות הסאונד יותר טובה.הויזן עם הרבה יותר פונקציות, רדיו, מסך יותר טוב וזמני סוללה עדיפים.תחליט בעצמך
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מנסיונות שערכתי בעצמי, מעוד הרבה פורומים ברחבי העולם, ומהעובדה הפשוטה שהוא כבר לא הכי נמכר בשום מקום, חוץ מאמריקקה, שם האמריקקים התמכרו לכל דבר לבן שכתוב עליו "אפל"ברוב חלקי העולם כבר תפסו שכל, והתחילו לקנות דברים טובים-iAudioiRiverCreativeToshiba/Kenwood (באיזור יפן בעיקר)ושאר ירקות. ביפן למשל האייפוד סובל מחוסר מכירות קשה במיוחד.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים סופסוף מהפכה...לא בהכרח מהפכה אני מאמין שאנשים פשוט התעוררו מהחלום על המכשיר הלבן...והבינו שהם לא באמת צריכים לשלם כל כך הרבה על מכשיר שבא בלי באנדל בכלל
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים בדיוק הנקודה שאני מנסה להעביר כל כך הרבה זמןולא לשכוח, אייפוד גם שברירי הרבה יותר משאר המכשירים (אהמ אהמ אייפוד נאנו אהמ אהמ )ושלא נדבר על התקלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.