עבור לתוכן

מבקש ביקורת על מפרט לחבר בכ-3300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!

היום חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט חדש בכ-3.3K

וזה מה שהצלחתי להציע לו:

הסר כמות. מוצרים סה"כ

Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח

Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח

Crucial 512GB DDR2 PC2-6400 4-4-4-12 DDR2-800 Ballistix 475 ש"ח

Compucase 6A19 Black Midi Tower 370 ש"ח

Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS 559 ש"ח

eVGA GeForce 7300GS 256MB PCI-E 480 ש"ח

אשמח לשמוע תגובותיכם על המפרט, ומה אפשר לשפר או לשנות!

פורסם
  • מחבר

כן, עשיתי טעות שלקחתי לא 2 סטיקים- אינטל ודואל צ'אנל הולך יותר טוב

תודה על ההמלצה על הזכרונות ! אני חושב שאני אמליץ לו על הזכרונות הראשונים שהבאת לי

בקשר למשחקים הכרטיס יהיה מעל ומעבר בשבילו הוא לא גיימר כלל, המחשב הוא בעיקר לקידוד, צריבה וכל הנוגע לכך

פורסם

כן, עשיתי טעות שלקחתי לא 2 סטיקים- אינטל ודואל צ'אנל הולך יותר טוב

תודה על ההמלצה על הזכרונות ! אני חושב שאני אמליץ לו על הזכרונות הראשונים שהבאת לי

בקשר למשחקים הכרטיס יהיה מעל ומעבר בשבילו הוא לא גיימר כלל, המחשב הוא בעיקר לקידוד, צריבה וכל הנוגע לכך

גם אם כן ה7300GS הוא כרטיס מאוד מחורבן לעומת המתחרים שלו.

אני בזמן האחרון ממליץ על 6600 פשוט ככרטיס מינימלי היות ואם תסתכל ברשימה של הדרישות המינימליות של מיקרוסופט לווינדוס ויסטה, תראה שברובריקה של כרטיס מסך המינימום הוא 9600XT, וה6600 הוא המקבילה שלו. זה 200 שקלים יותר, אבל זה מבחינת השקעה לעתיד. אם ה7300GS עולה 480 שקל, אפשר למצוא 6600 בפחות מ550.

חוץ מזה, אתה חייב חייב חייב לקנות לו קירור איכותי למעבד הזה. 150 שקלים הכי טובים שתשקיע - arctic cooling freezer 7 pro.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההערה, לא הייתי בטוח באמת לגבי הכרטיס מסך לכן פניתי לכאן :)

לא מתוכנן שום אוברקלוק אבל אתה חושב שעדיין עדיף לקרר את המעבד מעבר לקירור הסטוק שלו?

פורסם

לא מתוכנן שום אוברקלוק אבל אתה חושב שעדיין עדיף לקרר את המעבד מעבר לקירור הסטוק שלו?

חבל שלא מתוכנן אוברקלוק, כי שימפנזה עם תסמונת דאון יכולה להמהיר את המעבד הזה - זה פעולה של שלב בודד בביוס. אם חבר שלך רוצה להגיע למיצוי טוב של ההשקעה שלו, להעלות את הבאס מ133 ל166 ישפר את הביצועים שלו פלאים.

וגם אם לא, יש הבדל של 20 מעלות במנוחה בין קירור סטוק לקירור טוב. קירור איכותי מומלץ בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אם מדובר על הפרש כה גדול בטמפ' בהחלט אציע לו לקנות קירור אחר

בנוסף לא בטוח שיהיה אוברקלוק, עוד לא שאלתי אותו זאת לעומק אבל אני חושב שלא תהיה בעיה מצדו לעשות אוברקלוק בעיקר כשהמחשב מיועד לעבודה כמה שיותר חלקה ומהירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים