פורסם 2006 באפריל 2819 שנים בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתיםקבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטןבשום אופן אין לגשת אליהם / לתת להם כסף או אפילו לדבר איתםמדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטיתכל מגע עם האנשים האלו מדבק מאדנא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בברכה: משה שבתאי, ר"צ טכני מרחב סוכנויותרב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכזד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אני חושב שהבנתם..
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים http://info.org.il/irrelevant/item.php/112888384121004881צריך לשים לינק לאתר הזה בדף הראשי של הפורוםיחסוך כל כך הרבה
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר ***************************************************ערכתי ..רשמתי שטויות לפני זה..
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אני קיבלתי הודעת שרשרת אחרת:בימים אלו מסתובבות ברשת הודעות שרשרת לרוב.הודעות שרשרת אלו יבקשו מכם להפיץ אותן לכמה שיותר אנשים.בשום אופן לא לעשות זאת! הודעות השרשרת נגועות במחלת הטמטומוזאורוס.כל מגע עם הודעות השרשרת האלו יביא להורדה דרסטית ברמת ה IQ.במקרים קיצוניים זה יכול לגרום לתרדמת.נא להפיץ הודעה זו לכמה שיותר אנשים.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר אני קיבלתי הודעת שרשרת אחרת: בימים אלו מסתובבות ברשת הודעות שרשרת לרוב. הודעות שרשרת אלו יבקשו מכם להפיץ אותן לכמה שיותר אנשים. בשום אופן לא לעשות זאת! הודעות השרשרת נגועות במחלת הטמטומוזאורוס. כל מגע עם הודעות השרשרת האלו יביא להורדה דרסטית ברמת ה IQ. במקרים קיצוניים זה יכול לגרום לתרדמת. נא להפיץ הודעה זו לכמה שיותר אנשים. שפכת אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.