עבור לתוכן

1U Rackmount

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מחפש מידע על 1U Rackmounts, מכיוון שאני לא רוצה לקנות Prebuilt אני מחפש מדריכים שיסבירו לי על קניית הrackmount המתאים, קניית חלקים מתאימים, והרכבתם.

תודה מראש.

פורסם

זה בכלל כדאי לך?

קודם כל, בשרתים, 1U מוכנים עדיפים. מבחינת קירור ודברים כאלו. תתיחס לזה כמו לקניית לפטופ. להרכיב כזה שרת זה לא קל. למשל? לנו יש את המומחים הכי גדולים בארץ לדברים הללו, וקנינו מוכן של sun.

מארז U1 עולה המון כסף. יותר מ1300 שקל. תשקול לקנות מוכן או לוותר על זה.

פורסם
  • מחבר

זה בכלל כדאי לך?

קודם כל, בשרתים, 1U מוכנים עדיפים. מבחינת קירור ודברים כאלו. תתיחס לזה כמו לקניית לפטופ. להרכיב כזה שרת זה לא קל. למשל? לנו יש את המומחים הכי גדולים בארץ לדברים הללו, וקנינו מוכן של sun.

מארז U1 עולה המון כסף. יותר מ1300 שקל. תשקול לקנות מוכן או לוותר על זה.

אולי להרכיב כזה שרת לא קל, אבל זה בהחלט יוצא יותר זול.

בקשר למארז U1, אני יודע שהוא עולה די הרבה, אבל אני מעוניין בקוניפוגרציה כזאת, במקרה ואני שוקל לקנות מוכן, איזה חברות יש לי כאופציה? (אני אתעלם מSun, HP וכדומה שידעות במחירהם המופרזים).

פורסם

לא מוצא חן בעיני הזלזול הזה שלך. אתה תמיד יכול לקנות כזה של "ניורון" אבל הם זבלים... אתה רוצה לקנות זבל? שיבושם לך. הראק'ז של SUN וHP, פשוט שלוש ליגות מעל, בסידור, התאמות, הרחבות, זכרונות וכל המסביב. ולא יוצא יותר זול לבנות שרת כזה.

שתבין, זה לא ההרכבה, זה התכנון. לרוב יש קירור מיוחד, לוחות מותאמים, קירור מיוחד למעבדים, מיקום שונה של הHD וכו וכו...

פורסם

ניורון מוכרים היום שרתים עם לוחות של SUPERMICRO אז זה סביר, אבל אני גם לא בטוח שזה יותר זול מ HP.

לדעתי חייבים לקנות לפחות BareBone, ממש לבנות מאפס זה כמעט בלתי אפשרי בארץ כי אף אחד לא מוכר את הציוד הבסיסי הדרוש.

מה אתה מחפש בשרת הזה?

פורסם

תכנון של כזה שרת קשה מאוד, בעיקר באספקט הקירור והמיקום של הציוד, ראית פעם אחד כזה מבפנים (אני מניח שראית) וראית איזה סבך יש שם, לא?

פורסם

ראיתי רק תמונות ;D

בד"כ יש שם היטסינקים פאסיביים על המעבדים ושורה של מאווררים לפניהם.

אני מסכים שעדיף לקנות אחד כמעט מוכן, רק את הדיסקים הזיכרון והמעבדים צריך לבחור בהתאם לצורך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, עשיתי חיפוש ומצאתי הצעה מכובדת לIntel isp1100 בebay.

פורסם

בד"כ יש שם היטסינקים פאסיביים על המעבדים ושורה של מאווררים לפניהם.

דווקא יש לי סינק של 1U עם מאורר עליו..

Alpha PAL153U עם מאורר Delta 60x60x10..

הזמנתי אותו מחו"ל לאיזה מחשב ממש קטן שאני מתכנן..

הנה ביקורת על היטסינקים של 1U

יש לי גם ספק 1U של 300W...

פורסם
  • מחבר

כמה עלה לך הספק?

פורסם

הממ בסביבות ה-100 דולר..

משלוח עוד איזה 28 דולר..

אבל הם מציינים את כל ההעלות על החבילה ה-#%$@..

ככה שהייתי צריך ללכת לשחרר מהמכס ולהוסיף גם 18% מע"מ...

אבל יש לי חבר שאבא שלו מייבא ספקי אנרמקס ולהם לא נראה לי יש אפילו מעל 200 וואט (ב-1U..)

הוא התפלא שזה 300..

ואני רציתי משהו חזק במקרה ויכנס במחשב הזה Radeon9700 ואולי גם נמהיר אותו קצת...

הנה מצאתי - זה הספק בחנות שקניתי ממנה בחו"ל..

ד"א השני מאווררי 40מ"מ האלה נורא מרעישים.

פורסם

בלי לבאס אבל הנה ספק 1U של אנרמקס עם נתונים הרבה יותר טובים ממה שקנית (3.3+5 = 200W לעומת 157W בספק שקנית).

פורסם

אין מצב שבעולם שבלי "לקבור" (בגלל גודל של מארזים כאלו, יש דבר שמטה את הAGP שמאלה, ומכסה PCI, זה נקרא לקבור) את כל הPCI, אתה מכניס את זה לפחות מU3 (וגם אם לקבור).

פורסם

טעות שלי, הלינק תוקן.

זה כן ספק 1U (עכשיו שהלינק תקין).

פורסם

אם כל הכבוד לאנרמקס, המתחים שלהם לא משהו והמחירים בשמיים, אני מאמין שהם גם מגזימים עם המתחים שלהם.

בכל מקרה הם אומרים שמה שה-5V שלו הוא 30A, בעוד ששלי 25A, וה-12V שלו 12A, בעוד ששלי הוא 16A..

בכל מקרה אני דיי משוכנע שהוא היה עולה יותר..

maCr0T, אני מחפש כאלה מתאמים, הבנתי שזה נקרא AGP Riser, והבנתי שיש בארץ יבואנית שקוראים לה ICPC בנתניה..

ידוע לך איפה אני יכול למצוא אחד גמיש שיתמוך ב-AGP X4, ומה המחיר שלהם בערך?

אין לי צורך בכרטיסי PCI..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים