פורסם 2006 במאי 2419 שנים אני רואה שאתה בקיא בנושא!גרוזיני?ד"א - יש לזה שם, רק שאני לא יודע איך לכתוב את זה במחשב..xantzi :-\
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר כן אני גרוזיני , אין לי מושג לגבי הקרניים האלו , אבא שלי קיבל אותם ותלה אותם.לא שמתי לב ששאלתם לגבי הטלויזיה , היא MARANTZ 32" LC3250EX.המסך עובד על רזולוציה 768*1360 , אפשר רזולוציות הרבה יותר גבוהות , אבל זו נוחה.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אני רואה שאתה בקיא בנושא!גרוזיני?ד"א - יש לזה שם, רק שאני לא יודע איך לכתוב את זה במחשב..xantzi :-\אני רוסי ומכיר גרוזינים, אחלה חברה.... ופשוט קוראים לזה ROG (קרן)
פורסם 2006 ביוני 519 שנים הייייי גם לי יש טלביזיה כזאת!!! מעולה גם אצלי היא מחוברת למחשב (בחדר...) וזה ממש כיף לשחק עליה (המלצה לHL2) בכול מיקרה הHTPC ממש מגניב והרמקולים מרשימים רסיברים אני לא כזה מבין אבל אני רואה HERMAN\CARDON (אם ככה רושמים את זה) אני נמס אז.....סורי אבל בכללי ממש מגניב!!! אחלה סלון ואחלה השקעה!!
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר Yamaha RX-V800 עם חזית אלומיניום.תמונה של הרסיבר מגוגל בשחור http://satellitevn.com/images/Yamaha%20RX-V800.-01.gif
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.