עבור לתוכן

חייב דחוף driver לכ.קול creative blaster live!24bit (הרמקולים שלי לא עובדים )

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי מלפני יותר מחצי שנה את כ.הקול- creative blaster live!24bit. לא התקנתי את הדריבר, אלא דרך ההתקנה של ה-windows, בקיצור הכול היה סבבה עד מלפני כמה שבועות שהתקנתי את המשחק החדש של rainbow 6, כי לא שמעו את הקול של היריות שלי ( שמעו הכול חוץ מהדמות שלי ), חשבתי לי שאני צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס אבל התעצלתי.

היום התקנתי את המשחק chaos legion ( אני יודע שהוא ישן מאוד אבל היום הגיע אלי השלט של ה-XBOX360 ורציתי לשחק במחשב עם השלט ), בקיצור בסירטונים במשחק, אחרי כל מילה ששומעים יש מן הד כזה אחריה ( חוזר על עצמו ) ועוד הרבה פיצפוצים כאלה מציקים.

באותו רגע החלטתי שנמאס לי אז התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול. בסוף ההתקנה הוא שואל אותי אם לעשות restart למחשב ובחרתי לעשות restart later, לחצתי על next ואחרי כרבע שעה שום דבר לא זז, פשוט עמד במקום ( וכן, אני בטוח שלחצתי על הכפתור כמו שצריך ), אז התייעשתי וניסיתי לצאת מהתוכנה ( לחצתי על ה-X שבפינה העליונה ) ואחרי 5 דקות התוכנה נזכרה לעשות את ה-next וזה כאילו בשלב הסיום עושה בדיקות אחרונות כאלה שלוקחות 2 שניות, ואז כנראה באמצע זה נזכר שלחצתי על ה-X כדי לצאת מהתוכנה וזה סגר לי הכול באמצע וכתב לי שההתקנה לא התבצעה בשלמותה. עשיתי restart למחשב, וכשהוא עלה מחדש הרמקולים לא עבדו לי, לא שמעו כלום. אח"כ עשיתי reinstal, התקנתי הכול וזה הלך חלק. לבסוף ששואלים אותי אם לעשות restart למחשב, סימנתי כן ועשיתי next, חכיתי ככה חצי שעה ( אני לא מגזים ) והמחשב לא זז, הדרייבר לא הגיב ולא קרה כלום, התיאשתי ועשיטתי restart למחשב בעצמי ( לא בכפתור, בדרך מסודרת ), זה סגר לי את ההתקנה של הדרייבר ואמר לי שהיא לא מגיבה.

כשהמחשב שוב עלה מחדש, ניסתי לשמוע משהוא ושוב הרמקולים לא עובדים. בדקתי בתוכנה אולי זה על mute או משהוא כזה והכול היה בסדר בהגדרות אבל עדין זה הרמקולים לא עבדו. עשיתי בדיקה לכרטיס קול דרך התוכנה שהתקנתי עם הדרייבר וזה הראה שהכול בסדר, עשיתי בדיקה לרמקולים דרך התוכנה וזה אמר לי שאני אמור לשמוע צלילים מהרמקולים ולא שמעתי כלום, וגם המחשב והתוכנה לא זיהו שיש משהוא לא בסדר. אפילו בדקתי, אולי אני חרש, אני יודע מה, ולא,אני שומע מצוין.

מה לעשות עכשיו??? אולי אני צריך להוריד דרייבר אחר מהאינטרנט? מישהוא יכול לשלוח לי לינק להורדה של דרייבר לכרטיס קול שלי? ( אני אשמח אם הוא יהיה מעודכן ) :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]תודה אחי!!! אתה מלך!!![/glow]

פשוט הצלתה אותי!!! מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את מה שהבאתה לי. זה התמשך רק דקה לעומת הדרייבר המקורי שלקח לו לטעון כל דבר במשך 10 דקות לא כולל הזמן שלקח לו להעלות כל דבר. בקיצור עשיתי restart למחשב והרמקולים עובדים לי ומצוין!!! אתה גדול!!!

רק שאלה קטנה, שווה כל זמן מסוים לעדכן את הדרייבר? איך זה כבר משפיע? זה משפיע בכלל על הביצועים עצמם של הכרטיס קול והרמקולים? ואם כן איפה אפשר להתעדכן??

שוב תודה רבה אחי!!!

פורסם

הממ

באתר של קרייטיב

www.creative.com

אבל אני לא חושב שהם יוציאו עוד דרייברים חדשים לכרטיס הזה כי הוא מין גירסה מסורסת של audigy 1

דרך אגב אם יש לך מערכת סראונד אז אני מקווה שהתקנת את התוכנות שבאות עם הדרייברים שמפעילות את האפשרויות שיש בכרטיס

פורסם
  • מחבר

יש לי 2.1. אני צריך?

מה התוכנות יביאו לי בכלל. בעיקרון אני לא עושה דברים מיוחדים חוץ מלשמוע מוסיקה, לראות סרטים ולשחק במחשב.

פורסם

לפחות audiohq panel

תמיד כדיי שהוא יהיה

בגלל שיש לך בכרטיס eax 3 אני לא בטוח אבל אני חושב שיש לך שם אופציה לbass boost אם אתה צריך

פורסם
  • מחבר

והתוכנה הזאת אמורה להגיע אליי עם הכרטיס קול? כי אני לא חושב שראיתי אחת כזאת.

פורסם

בדרייבר

שהוא שואל אותך מה להתקין

audiohq

surround mixer

windows drivers וכו'

פורסם
  • מחבר

אבל אני חושב שהדרייבר שלי דפוק.

אין דרך להוריד את התוכנה מהתאר הרשמי של creative בחוקיות?

פורסם

היא גם באה על הדיסק שאתה מקבל עם הכרטיס

פורסם
  • מחבר

אני שוב שואל, אפשר להוריד את התוכנה מהאתר הרשמי או ממקום אחר בחוקיות? כי אני חושב שהדרייבר דפוק

פורסם
  • מחבר

רק הייתה צריך לומר כן :D ותודה רבה אחי על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים