עבור לתוכן

תבנו לי בבקשה מפרט עד 9.5K לגיימר

Featured Replies

פורסם

כולל הכל....

תודה רבהההההההההההההההה

פורסם

לך על המפרט הראשון, תרד למסך 17" טוב ובהפרש אפשר לשים שני ג'יגה זיכרונות ועכבר יותר טוב.

פורסם

המפרט הראשון שם מצויין.

אבל - הוא חורג ב500 שקל, הוא כולל מסך סופר מעולה אבל תוך ויתור על הרבה ציוד היקפי חשוב כמו עכבר ורמקולים, מארז וקירור צד שלישי למעבד.

אז הנה מודיפיקציה קלה בחריגה מינימלית, שתפנק אותך קצת יותר בפריפריאלים:

כמות. מוצרים סה"כ

1 Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,526 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח

1 Crucial 1GB kit PC2-5300 3-3-3-12 DDR2-667 Ballistix BL2KIT6464AA663 770 ש"ח

1 Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e 1,890 ש"ח

1 Samsung 19 LCD SyncMaster 930B 2,275 ש"ח

1 HEC Win420 420W 20/24PIN 425 ש"ח

1 Altec lansing ATP 3 2.1 420 ש"ח

1 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 223 ש"ח

1 Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem 95 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח

1 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח

1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח

1 CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 410 ש"ח

סה"כ 9,673 ש"ח

נלקח מפנדה pandas.co.il

לדעתי זה קצת יותר מאוזן - מסך זה חשוב, אבל לא צריך להתפרע על חשבון הרבה דברים אחרים.

פורסם

ואני מציע עוד פעם - אולי שווה לרדות למסך 17" ולקנות שני ג'יגה שיהיו מועילים לא פחות (ואולי אפילו יותר)

פורסם

בשום פנים ואופן. 1GB יחזיק אותו להרבה זמן, המון זמן.

כשהוא יצטרך יותר, בהתחשב בזה שמחירי זכרון צונחים כל הזמן, הוא יוכל לקנות במחיר סביר שני גיגה נוספים - ואז יהיו לו 3GB. אין שום בעיה לשדרג מערכות אינטל מבחינת זכרון.

תחשוב שלפני שנה וחצי 512MB היה 600 שקל. 600 פאקינג שקל. היום אתה קונה 1GB בפחות.

לעומת זאת, הוא יכול לקנות 2GB עכשיו, הוא לא ירגיש את ההבדל בביצועים, אבל עם המסך הוא ישאר תקוע לא רק למחשב הזה, אלא סביר להניח גם לבא אחריו. אורך חיי מסך זה 6 שנים, מה אורך חיי זכרון?

קודם משקיעים במסך (עד גבול סביר ולא על חשבון ציוד היקפי אחר), ואז ברכיבי ליבה.

פורסם

תשמע, נוב, זה לא שאני אומר שג'יגה לא יספיק ושמסך 19" זה דבר רע, נהפוך הוא. מסך 17 גם מספיק, אבל מחשב משחקים - וכידוע, יש משחקים שמנצלים שני ג'יגה. אישית הייתי לוקח 17" עם שני ג'יגה. אבל כל אחד ושיקוליו. בכל אופן, ההצעה של נוב מעולה!

פורסם

מממ רק שתדעו ככל שהמסך יותר קטן זה אומר יותר איכות

במסכים גדולים כמו 19" רוב המשחקים לא יגיעו לרזולוציה הזאת

עצה שלי כך מסך טוב LCD HD 15-17 מסך רחב וזה הכי טוב!!

והיום מתחילים מסחקים לתמוך במסך רחב וזה ממש טוב!! ואם הוא לא תומך אז חלק מהמסך יהיה שחור ביג דיל!!

וזה גם טוב לסרטים

פורסם

בולשיט בריבוע.

15 אינצ' קטן מידי, והרזולוציה הטבעית של רוב מסכי ה17" וה19" היא אותה אחת ככה שעל ה19" היא תהיה יותר גדולה ובאיכות שווה. וכרטיס המסך שהוא לקח יכול לסחוב כל משחק על רזולוציות גבוהות יותר.

פורסם

אין קשר ביין מה שאתה אומר למציאות כיום,

היום ישנה טכנולוגיה הרבה יותר איכותית גם במסכים גדולים

ואגב הרזולוציה של מסך 19LCD זהה לרזולוציה של 17 lcd ככה שהגודל לא משחק תפקיד.

חחח הגבנו בו זמנית:)

פורסם

חחח זה רק מראה שאתה לא מבין

אם הרזולוציה אותה רזולוציה כמו במסך 19 אז זה הרבה פחות טוב!!!!

זה כמו בטלוויזיה מה הרזולוציה 300X200 נגיד אז איפה אתה תראה את זה יותר טוב במסך ענק (שאתה תראה נקודות) או במסך קטן שזה יהיה הרבה יותר טוב!!

בגלל זה הטלוויזיות HD כל כך יקרות כי הרזולוציה שלהם הרבה יותר גבוהה אבל עדיין לא מגיע לרמה של מסכי מחשב!!

זה דיי ברור ומה הקשר בין זה לכרטיס מסך הוא רק מדמה רזולוציה!!! כל כרטיס מסך יסרוד!! אפילו VODO 3 חחח

פורסם

ישרוד, לא במשחקים..

אתה לא קשור למציאות... כנראה שלא עבדת אף פעם על מסך 17" ו19" טובים (ומאג זה לא טוב) כדי להבין מה זה מסך טוב. ולא סתם הנוב ממליץ על 19", עליו אפשר לסמוך.

פורסם

עבדתי אם מסכים של סוני 19 ואותו מסך ב-17 וה-17 היה הרבה יותר טוב!!! ואני מאוד קשור למציאות!!! זה שאתם קצת מבינים זה לא אומר שאתם יודעים הכל!!!

במסכים אם אותה רזולוציה כמה שיותר קטן יותר טוב!!! והכי טוב זה LCD HD אם מסך רחב ומבריק (למי שמבין) קצת מעצבן אבל זה יותר טוב כי הוא יותר חד!!

פורסם

1)יש לי LCD רחב 32". רזולוציה מקסימלית היא בערך (1366*762) 1MEGA PIXEL כמעט בכל המסכים. במסך שהמלצתי יש יותר פיקסלים מאשר במסך "HD".

2) אני כן יודע הכל. כמו למשל לכתוב בלי שגיעות קטיב. נערך - אינטגרל

am i rite?

פורסם

לא למה? ומה אתה יורד עלי י** **** ***** **** (המבין יבין)

אני יורד עליך כי אתה לא מבין כלום מהחיים שלך ומציע לאנשים מה לעשות בכסף שלהם. לך תלמד קצת את הנושא לעומק וברצינות, אני מציע שתתחיל בלקרוא את המדריך להרכבת מפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0, ואחרי שתעשה את זה, תתחיל לייעץ. עד אז, באמת עדיף שתסתום ולא תגרום לפורום הרציני הזה להיראות כמו מקום שבו ילדים מפגרים ומתלהבים צועקים "אחי אינטל זה הכי שווה, AMD זה חרא ונשרף. לדודה שלי היה, באמת!!! חחחחחח :-))))))))))))))))))))))))!!!11".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים