עבור לתוכן

למה אני לא שומע סראונד

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER)

אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו

האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב

תודה

פורסם

איך חיברתה את המחשב לרסיבר?

חיברתה בעזרת 3 חיבורים (כאילו 3 בננות מהכרטיס קול)

או שחיברתה 1

או שחיברתה דרך יציאה דיגיטאלית?

פורסם
  • מחבר

שלוש בננות במחשב ושתי בננות ברסיבר אחד אדום ואחד שחור (זה בננה?) החיבור הוא VIDEO 1

הבעיה אני לא יודע אם זה אנלוגי או דגיטלי (שאלה : האם האופטי הןא הדיכיטלי)

עוד מידע שעשוי לעזור לך : יש 4 יציאות מכרטיס הקול בצבעים והוא CMEDIA ב 300 שקל בזמנו . דגם הרסיבר רסיבר סראונד SONY דגם STR-DE585

פורסם

חיברת בחיבור אנולגי של סטריאו בקלל זה הוא "אומר" לך שיש לך 2 רמקולים פרונט חבר באופטי היא דיגטלית אבל בהכרח גם שהצליל שאתה מוציא מהמחשב הוא דיגטלי ולא PCM

פורסם
  • מחבר

חיברת בחיבור אנולגי של סטריאו בקלל זה הוא "אומר" לך שיש לך 2 רמקולים פרונט חבר באופטי היא דיגטלית אבל בהכרח גם שהצליל שאתה מוציא מהמחשב הוא דיגטלי ולא PCM

דווקא עכשיו קראתי בפוסט אחר פה באתר שלמשחקים תריך חיבור אנלוגי וכתב את זה אחראי פה

וגם לא כלכך הבנתי מה אתה אומר

פורסם

לא ממש הבנתי

קיצור הדרך לחבר את זה זה ככה

אתה לוקח 3 חוטים שהם לבן אדום בצד אחד..ובננה של אוזניות בצד השני

מחבר אותו לריסירבר בכניסות של סראונג אנולוגי...ובמחשב לכרטיס קול

מפעיל בכרטיס קול שהכרטיס יעבוד כל 6 ערוצים וזה צריך לעבוד

פורסם

הבננות האלה שאתה מציין שחור ולבן\אדום אלה בננות לכניסת סטריאו אתה צריך או חיבור אנלוגי של 6 הרמקולים משמע כל רמקול ערוץ=לפחות 3 חיבורים לרסיבר ולא 2! (בסתמך שכל בננה מוציא לשני ערוצים 2*3=6) או כבל קוקסואלי או אופטי! אני לא יודע איך זה במשחקים אבל כמה מחשבים שחיברתי להם עם קוקס או אופטי עובדים בסראונד מושלם יכול להיות שבמשחקים הכרטיס "מכיר" רק את היצאות הסראונד האנולוגיות ולכן גם לא מפעיל את הדיגטליות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים