עבור לתוכן

לא זוכרים איפה המפתחות? שכחתם איפה שמתם את הארנק? לא עוד!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על ארנקים

פרצו לי הביתה לפני שעה ולקחו את הארנק שלי

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באסה.

כרטיס אשראי חדש/תעודת זהות/רשיון נהיגה...

פורסם
  • מחבר

כן.

תעודת זהות אף פעם לא בארנק.

כרטיס אשראי מבוטל.

רשיון נהיגה- עכשיו נוסע לפ"ת להוציא חדש :-\

כוס על האמא של הגנב

אבל כנראה הוא חיפש כסף.

כי את המחשב הנייד שהיה על השולחן הוא לא לקח. במזל.

מה שמפחיד הוא שבאיזה קלות אפשר להכנס לדירה המחורבנת הזאת

ישנתי כולה שעתיים עד שהבן זונה העיר אותי (או יותר נכון את אמא שלי) ב5:30

פורסם

אם כל מה שהוא לקח זה קצת כסף מהארנק צריך להגיד תודה על הטמטום שלו.

את הרישיון אתה חייב להוציא בפ"ת? בד"כ יש שם תור מפה ועד להודעה חדשה.

מכיר את הדירות שנורא קל להכנס אליהן, גרתי באחת כזאת.

קומה ראשונה עם מרפסת בלי חלונות/ותריסים מורדים. ילד בן חמש יכול לטפס פנימה. אני בעצמי טיפסתי יותר מפעם אחת כשנעלתי את עצמי מחוץ לבית :)

דלת כניסה שאם אתה רק מסתכל עליה עקום - היא נפתחת.

בכל מקרה, Cheer up! :smile1:

עריכה:

אה, ותתכונן. תכף יבואו לכאן כל בריוני המקלדת שיספרו לך מה הם היו עושים לאמא של הגנב אם היו תופסים אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב, חזרתי, דווקא לא ממש היה תור בעע. וכן אני גר בכפר-סבא, והיא שייכת לנפת פ"ת.

הוא לא לקח כסף מהארנק, הוא פשוט לקח את הארנק (וכמעט את התיק של אבא שלי, שמצאנו אותו מחוץ לדלת, היה כבד מידי או משהו). בעע אהבתי את הארנק הזה.

טמטום שלו? לא יודע, יכול להיות שאמא שלי התעוררה הוא נבהל או משהו וברח.

וכן, קומה ראשונה, הוא היה יצירתי, טיפס על פח זבל שהוא לקח מחדר אשפה. הזיז את התריסים בסלון ונכנס, יאי, יצא דרך הדלת הראשית.

אני לא יודע מה הייתי עושה לו, האמת. אם הייתי תופס אותו, אני אפילו לא יודע איך הוא נראה.

שמעתי רעשים, אבל זה נשמע כמו חלק מהחלום :smile1:

ובסדר, אני מתכונן עם הכפתור מחיקה :)

טוב, הסתתי את הדיון מספיק.

לפחות רק את הארנק הוא לקח (יש משהו לגנבים עם הארנקים שלי, כבר פעם שניה תוך שנה!).

אולי הloc8tor היה עוזר לי, אם הוא רק לקח את הכסף וזרק את המסמכים.

וואי, טוב זזתי לישון, אני מת מעייפות.

עריכה:

ועוד משהו קטן.

אני חייב לציין שתוך חצי שעה אחרי שהתקשרנו 100 השוטר כבר דפק בדלת.

אבל לא שזה עזר במשהו, הם פשוט לא יודעים מה לעשות... נראה אם הם ישלחו מז"פ בכלל...

עריכה 2:

שלחו מז"פ, אין מה לעשות - כפפות...

פורסם

אתה מעוניין במערכת אזעקה? ::)

דרך אגב, איך השוטר הגיע תוך חצי שעה (בד"כ הם לוקחים את הזמן שלהם)? סיפרתם להם שהשודד נמצא עדיין בתוך הדירה? :-\

טוב, הסתתי את הדיון מספיק.

אני מבקש לא להסית! :nono::)

נ.ב.

זה מבאס, אבל תחשוב שהוא היה גונב לך את ה-Loc8tor שהשקעת בו 500 ש"ח. :-X

פורסם

חחחח לי פרצו לפני חודשיים גנבו לי תפספ את האיריבר הארנק ואת הדיגיטלית אבל יש ביטוח :jump:

פורסם

אלי פרצו הבייתה שבוע אחרי שביטחנו את הכל (והיה מה לבטח גם אני וגם אחי חולים על אלקטרוניקה ואמא שלי עובדת על מאקים והיא בדיוק קנתה POWER MAC חדש...)

בקיצור זה לא נראה הכי טוב שבדיוק מתי שביטחת את הבית פורצים אליו אבל הקטע זה מה גנבו:

כמה תכשיטים פשוטים ועגיל אחד יקר (את השני הם הפילו בטעות בדרך החוצה)

מעיל ומכנסיים

תרמוס

וגם... בננה! (הייתה אחת כשאמא שלי יצאה וכשהיא חזרה לא היה בכלל)

סתם לשם השוואה אני גם בדיוק קניתי מחשב חדש ואחי בדיוק קנה מערכת קולנוע ביתית שעלתה 20,000 והם לא נגעו בשום דבר כזה אני באמת לא מבין למה הם עברו את הטירחה של לשבור את הסורגי מתכת על החלון

פורסם

אולי כי לקחת את המערכת קולנוע ביתית זה קצת יותר מידי מסובך? הם מנסים לקחת משהו ככה שיהיה להם קל לקחת אותו ולהיפטר ממנו מהר... הם לא מנסים להתעשר מזה...

פורסם

תגידו איפה אתם חיים ? הארלם ישראל סטייל? לכל אחד כמעט פרצו לבית?

ברוך השם רק לאחד מהחבברים שלי פרצו לבית ( אבל רק בגלל הוא עשיר מסכן :) )

פורסם
  • מחבר

רק אחרי שפורצים לך, אתה מבין כמה זה היה קל לגנב.

פורסם

רק אחרי שפורצים לך, אתה מבין כמה זה היה קל לגנב.

אצלנו יש לפחות 3 דרכים (היו 4 אבל שינינו קצת את הסלון ובדרך סגרנו איזשהו חלון שרכו פרצו לנו פעם...) לפרוץ הביתה... אני כל הזמן פורץ הביתה כשאין לי איך להיכנס... אבל לפחות יש לנו אזעקה...

וסתם כי עכשיו שאני חושב על זה שוב מפליא אותי המשטרה שלנו... לפני כמה שנים פרצו לכמעט כל בית ברחוב שלנו... מכל בית לקחו כמה דברים שהיו בסלון ועברו מהר לבית הבא דרך הגינה (אחר כך גם מצאנו מפתחו7ת של מכוניות של אנשים בחצר שלנו... היינו צריכים להתחיל להסתובב עם מפתחות בחוץ ולהפעיל אזעקות כדי לראות של מי כל מפתח...)... לנו גנבו פלאפון מצלמת ווידאו וכמה קלטות... אז התקשרנו לגנב בפלאפון והוא ענה :) ביקשנו ממנו את הקלטות לפחות שיחזיר... אחרי כמה שיחות הוא אמר שהסוללה נגמרת אז הוא הביא לנו8 את הטלפון בבית שלו... הבאנו את הטלפון לשוטרים... היה אכפת להם? חס וחלילה... הם יכולים תוך שניה ללכת לעצור אותו... אבל בשביל מה להם? זה כנראה סתם טירחה...

פורסם

"איש אחד ואישתו יושנים בחדר, ושומעים רעשים מלמטה, ניגש האיש אל החלון ווהוא רואה גנב שפורץ לו למחסן.

מתקשר האיש אל המשטרה ואומר: יש גנב שפורץ לי למחסן, אומר השוטר: מצתער אך אין ניידות באיזור שלך.

האיש מנתק את הטלפון ומתקשר לאחר 5 דק' שוב ואומר: רק רציתי להודיע שאין לכם למה לבוא כבר יריתי בזה שניסה לפרוץ.

לאחר 2 דק' 5 ניידות חסמו את הבית שלו ומצאו את הגנב ממשיך לקחת דברים, ואז הם עצרו אותו ועלו לדירה ואמרו לבעל הבית תגיד לא אמרת שירית בו? הוא ענה לא אמרתם שאין לכם ניידות באזור? "

פורסם

^^^

:lol: :lol: :lol:

מה שמצחיק זה שזה באמת נכון.

אם אתה רוצה שהמשטרה תגיע מהר, אז אתה צריך לדווח על רצח או אונס או משהו כזה (בלי קשר לאירוע האמיתי).

פורסם
  • מחבר

באמת עצוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים