פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אתה יודע אולי למי השאלתי את מכסחת הדשא שלי? אני לא זוכר אם יצליחו לשלב את המשדר בתוך שעון יד, זה יכול להיות מוצלח מאוד. מי מקים איתי חברה?
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים זה לא חדש בכלל, יש איזה סרט אחד עם ג'ניפר אניסטון, משהו "פולי" ששם יש לה מכשיר כזה... והסרט הזה הוא לפני איזה שנתיים...
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים לכל אלו שחושבים שהם חשבו על זה ראשונים...בערך כל בן-אדם ששוכח איפה הוא שם דברים, או מאבד דברים חשובים, חשב על זה גם...
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים את המפתחות שמתי בכיס ימין, את הארנק בכיס האחורי, את הסלולארי בנרתיק שבחגורה.איפה שמתי את ה-Loc8tor? :s05:
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים את המפתחות שמתי בכיס ימין, את הארנק בכיס האחורי, את הסלולארי בנרתיק שבחגורה. איפה שמתי את ה-Loc8tor? :s05: בדיוק חשבתי על זה :lol:
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים איי בורג, שאתה לא מדבר על ערבים אתה דווקא בסדר ;D אני לא שונא ערבים, אני שונא טרוריסטים ואנשים שתומכים בטרוריסטים. מה לעשות שרוב הטרוריסטים הם ערבים/מוסלמים? :-X לא הכי קשור, אבל אגב טרוריסטים, מה לגבי Loc8tors שמריחים חומרי נפץ (100 מטר + כיוון)? :
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים איזה מכשיר מיותר.קראתי את הכותרת היתי בטוח שגוגל הרחיבו שוב את המנוע חיפוש שלהם לתחום חדש.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים קראתי את הכותרת היתי בטוח שגוגל הרחיבו שוב את המנוע חיפוש שלהם לתחום חדש. מה?! :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.