פורסם 2006 באפריל 2719 שנים הloc8tor הוא ג'אדג'ט חדש פותר את הבעיה העתיקת יומין ומוצא לך את מה שאתה מחפש אז איפה הקאץ'? במחיר, קרוב ל500 שקל. צעצוע יקר במיוחד. $$$ בינינו, מי לא צריך כזה דבר, שיכול לחסוך הרבה זמן ברגעים קריטים במיוחד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3244184,00.html אתר החברה: http://www.loc8tor.com/
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים יש בעיה מה יקרה אם אאבד את ה-Loc8tor הגאוני?, בשביל זה אני צריך לקנות עוד Loc8tor שימצא אותו, אבל מה יקרה אם אאבד גם אותו בשביל זה אני צריך לקנות עוד Loc8tor שימצא אותו וכו' כו'
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים GOD DAMNIT כבר לפי שנתיים חשבתי על הרעיון הזה בעצמי , איזה עצבים פשוט זה תמיד היה נראה לי משהו שיהיה יקר לייצר , וצדקתי, המחיר מופרז ויש רק שני מדבקות , נראה איך ילך להם .. אם הם ממש יצליחו אני יאכל את הלב
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים המכשיר עצמו יקרהתגיות RFID זולות מאודאני מכיר חברה שעושה כרטיסי תלמיד שבהם מושתל RFID בשביל לפתוח את השערהרכיב של ה-RFID עולה במקרה היקר 20 סנטים אמריקאים
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר כן, זה כולה משדר רדיו על תדר מסויים וערוץ מסויים, זה לא יכול לעלות הרבה כסף.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים כן, זה כולה משדר רדיו על תדר מסויים וערוץ מסויים, זה לא יכול לעלות הרבה כסף. כן, אבל צריך שזה יהיה שמח וצבעוני בכל מקרה, גם לי היה את הרעיון הזה בזמנו. נראה לי שהכסף הגדול יהיה בשילוב של הטכנולוגיה הזאת בפלאפונים
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים הוא קצת יותר גדול מהמחזיקי מפתחותוהוא לא זז כמו החתול או הכלבאז פחות קל לאבד אותוחוצמזה שאם אתה תשתמש בו הרבה אתה לא תאבד אותו
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים חשבתי על זה לא פעם וגם התחלתי לבנות משהו דומה רק הרבה יותר מאסיבי ומסובך בכול מקרה אחלה דבררק הקטע הוא שההיתי צריך מלא מדבקותלארנק,פלא,מפתחות,נעליים,משקפיים,תיק
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים הוא קצת יותר גדול מהמחזיקי מפתחותוהוא לא זז כמו החתול או הכלבאז פחות קל לאבד אותוחוצמזה שאם אתה תשתמש בו הרבה אתה לא תאבד אותואין לך מושג כמה אני משתמש בארנק שלי.זה לא מונע ממני לאבד אותו.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים חוצמזה שאם אתה תשתמש בו הרבה אתה לא תאבד אותוזהו שעכשיו כשאני חושב על זה גם זה יכול לקרות לי... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.