פורסם 2006 באפריל 2619 שנים גיליתי היום על הדבר הזה שנקרא VM ותהיתי אם יש מדריכים בעברית לכל העסקמצאתי כמה באנגלית אבל האתרים קרטעו והתמונות לא עלו וההסברים היו לא משהואז אם אתם יודעים על מדריכים שכאלה תנו לינק פה בבקשהבמיוחד אם הם לכרטיסי מסךתודה
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים גיליתי היום על הדבר הזה שנקרא VM ותהיתי אם יש מדריכים בעברית לכל העסקמצאתי כמה באנגלית אבל האתרים קרטעו והתמונות לא עלו וההסברים היו לא משהואז אם אתם יודעים על מדריכים שכאלה תנו לינק פה בבקשהבמיוחד אם הם לכרטיסי מסךתודהיש אלפי כרטיסי מסך...לכל אחד יש VMOD משלו...כמו כן יש VMOD לליבה ויש VMOD לזיכרונות...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים יש אלפי כרטיסי מסך...לכל אחד יש VMOD משלו... כמו כן יש VMOD לליבה ויש VMOD לזיכרונות... אם כבר אז כבר מה אפשר להוציא מכרטיס המסך שיש לי עכשיו במפרט ?..
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אל תנסה....אתה יכול לראות את הכרטיס שלי....אין לי VMOD אבל לתוצאות אל תצפה....חבל על הסיכון...עם OC דיי גדול...קיבלתי שיפור של 3 נקודות ב3DMARK 03....
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר יש אלפי כרטיסי מסך...לכל אחד יש VMOD משלו...כמו כן יש VMOD לליבה ויש VMOD לזיכרונות...את זה הבנתיקלטתי מהתמונות בערך מה צריך לעשותתהיתי אם יש מאגר לכל העניין הזה בעבריתואם לא אז למה שלא נתחיל אחד? ;D
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים את זה הבנתיקלטתי מהתמונות בערך מה צריך לעשותתהיתי אם יש מאגר לכל העניין הזה בעבריתואם לא אז למה שלא נתחיל אחד? ;Dכרטיס לא משהו...חבל להסתכן סתם...אם אתה עושה את זה לכיף אז בכיף...תחפש בגוגל....מה החברה של הכרטיס שלך??
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר כרטיס לא משהו...חבל להסתכן סתם... אם אתה עושה את זה לכיף אז בכיף... תחפש בגוגל.... מה החברה של הכרטיס שלך?? sapphire הושבתי עליו עוד שני מאווררים בכלל כל המארז מקורר מצויין הוא עכשיו 40 מעלות מאמץ 57 בערך חושב לקנות קירור מים נוסף גם כמובן שאני אעביר אותו לכרטיס הבא שאני אקנה חוסך לקרוס פייר אז יש לי זמן עם הכרטיס הנוכחי באובר קלוק סך הכל התווספו לי 30לליבה ו20 לזכרונות אם אפשר לשפר אותו אז למה לא
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים עדיין לא אמרת איזה כרטיס בדיוק יש לך... sapphire הבנתי...יש לו MX 440 SE 64
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר הוא לא רשם איזה כרטיס יש לו...צודק מצטערלא שמתי לבX1600 pro 256קירור סטוק שודרג קצת וגם הוספתי לו מאוורר 80 מתחת ועוד מאוורר של מעבד אינטל על הליבהכרטיס קריר למדי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.