פורסם 2006 באפריל 2619 שנים ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדימה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד?האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות]במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים ב-500 שקל הם יהיו המארזי אלומיניום הכי זולים בארץבמצב כזה אם הם יהיו באיכות טובה עם איוורור טוב הם כנראה יהיו להיט
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר יש לי גישה כמעט חופשית לאלומיניום בכמויות אדירותהם יהיו באיכות טובה עד כמה שניתן [רק דברים שגם הייתי מוכן להחזיק בעצמי..אחרת אני לא מוכר]אוורור אתה מתכוון הכנות למאווררים או כולל לשים מאווררים?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר אז ככה:המארזים יהיו בתכנון מתמיד עם הלקוח ולכן הוא יוכל להחליט את כמות ההכנות וכמות המאווררים שתכלל במארז ובהתאם לכך המחירואם אכן הלקוח ירצה לתת תקציב למארז כולל קירור והכל שיהיה תלוי ביאז כבר אני אשים אחד קדימה מכניס אויראחד מאחורה מוציא אויראחד בגג מוציא אוירואחד בדלת מכניס אוירכאשר כולם חוץ מהיחיד שבגג שיהיה 80..יהיו 120 מ"מלדעתי זה אחלה.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר זה כבר נראהקודם מתחילים בקטןמסיימים את הפרוייקט שהתחלתי כברנמכור אותו ונחפש עוד מספר קוניםולאט לאט אני מקווה שכבר אני אוכל לפתוח אתר והכלבקיצור תצפו לעדכונים.[=
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים תחום מארזי הHTPC כאן מאד דל יחסית לשוק המארזים הגדולים והמחירים של מארזים הם בשמיים.אם אתה יכול ליצר מארז שנראה יותר טוב ממארזי SilverStone עם יכולות דומות ומחיר יותר נמוך אתה יכול ליצור לעצמך נישת שוק לא רעה.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים לא רוצה לבאס פה אנשים, אבל נראה לי שאין פה למה לחכות.ראיתי כבר עשרות אנשים בפרומים השונים שרק מדברים, שהולכים לפתח משחק, הולכים לבנות זה, וזה וזה...בסוף אף אחד לא עושה כלום.נראה מה יהיה פה, אבל אני כמעט בטוח שגם שום דבר ואין לי כוח לפרט גם למה.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר דבר ראשון אני כבר שבוע הבא מסיים לבנות מארז שיוצא למכירה ביחד עם מחשב פנטיום 3 550 בתוכו במחיר של 900 ש"ח [600 למארז ועוד 300 למחשב כולו]דבר שני אני עושה את זה בכל מקרה כי אני אוהב לבנות והכל אז אני פשוט אמכור ולאעשה לפי הזמנות מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.