פורסם 2006 באפריל 2619 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3244056,00.html לדעתי הוא מתנגד לרעיון של הכחשת השואה, בשביל הזדמנות לכאורה מוסרית להזכיר שוב, את ה"שואה" של הפלסטינים - הלא היא, מדינת ישראל... : לפחות זה מה שהבנתי ממה שהוא כתב...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים כרגיל הוא ידע לעוות את השואה של היהודים ולגנות שוב את ישראל על מה שקורה בשטחים. זה היה ברור.לקחת משהו שהוא עובדתי השואה ולעוות את זה לסיכסוך ההישראלי פלסטיני. לא ציפתי למשהו אחר מזה. כמובן להראות עד כמה הפלסטינים מסכנים והבלה בלה שלהם.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אז כשטיבי מבזה את השואה זה לא בסדר, אבל כשאנשיםאחרים (*אהם* BORG *אהם*) מבזים את השואה זה בסדראוקיי, סתם רציתי להיות בטוח
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אחמד טיבי טוען שהאנטרס של הפלסטינים הוא לא להכחיש את השואה מכיוון שהם הקורבן השני לה .הייתי קורא לזה ניצול ציני ועלוב של השואה, אבל אני לא מופתע .
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים בדיוק !הוא עושה שימוש ציני בשואה וזה לא פחות גרוע מלהכחיש אותה.כלב !כמה טראדים מעל היה כתוב :נערף ראשו של הכלב , חבל שזה לא הכלב הנכון .
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים הוא לא מכחיש את השואה, כדי שיהיה לו חומר נגד ישראל, שהפלסטינים סובלים בגלל שליהודים היתה שואה, ובדרך עושים להם אחת.מגעיל אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.