פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי זה שלושה threads שמדברים בכלליות על הדיודה שאמורה להיות מובנית בלוחות אם ל-AXP ושאמורה להגן על המעבד מפני התחממות יתר. אני מניח שאם כולם קונים את ה-7VRXP (שאין לו את הדיודה הזאת), אז היא לא שווה הרבה... מישהו מוכן להפריך/ לאשר לפני שאני קונה?
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים הדיודה היא בעצם יותר חיישן טמפ' אשר נמצא על המעבד ומעביר ללוח בידיוק את הטמפ' של המעבד ללא שום סטיות כמו שיש כשהלוח קורא את הטמפ'.הלוח היחיד שאני מכיר שקורא את הדיודה הזאת הוא ה-ASUS A7V333.. לגבי אחרים אין לי מושג.
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מחבר הדיודה היא בעצם יותר חיישן טמפ' אשר נמצא על המעבד ומעביר ללוח בידיוק את הטמפ' של המעבד ללא שום סטיות כמו שיש כשהלוח קורא את הטמפ'.הלוח היחיד שאני מכיר שקורא את הדיודה הזאת הוא ה-ASUS A7V333.. לגבי אחרים אין לי מושג.שווה לשלם יותר עבור תמיכה בה? או שאני יכול לסמוך על הלוח גם ככה?
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים חביבי הכל תלוי בך :hat: אם אתה עושה OC או לא , אם כן ואינך רוצה להשקיע הרבה כסף אז תסתכל כל פעם על מדד החום או שתוריד את MBM שתכבה לך את המחשב אוטומתי כאשר הוא מתחמם אני גאון ממש :bash:
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מזיק זה לא, אבל לקנות את האסוס בגלל זה? בהחלט לא.יש מספיק לוחות טובים KT333 יותר מהאסוס וזולים יותר. כמוכן לא בטוח כמה הדיודה הזאת שווה אבל אם לא תעשה שטויות כמו לא לשים מאוור ודברים כאלה שום דבר רע לא יקרה.
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מחבר סבבה, תודה חבר'ה... נראה שהדיודה הזאת לא תעשה את ההבדל. בשעה טובה הזמנתי את המחשב החדש שלי! (המפרט מופיע בפורום המפרטים, בדף השני או השלישי...)
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מזל טוב . בקשר לדיודה אם אתה בסוף מצליח לשרוף את המעבד אני לא רוצה שתבוא אלי במכות .
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מחבר מזל טוב . בקשר לדיודה אם אתה בסוף מצליח לשרוף את המעבד אני לא רוצה שתבוא אלי במכות . תודה! ואני מניח שאם המחסור בתמיכה בדיודה הזאת לא עשה נזק לאף אחד, אני לא אהיה הראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.