עבור לתוכן

כמה תמונות שצילמתי ומצאתי כמעניינות...

Featured Replies

פורסם

אלה כמה תמונות שלא קשורות אחת לשניה ופשוט ראיתי כמעניינות מספיק כדי לשתף אתכם בהן. מקווה שתאהבו או תגיבו בכל מקרה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מי זאת הבחורה? חמודה מאוד

וגם התמונה יצאה דיי טוב

התמונה הראשונה סתם

השלישית לא רעה בגלל הצבעים המיוחדים

פורסם

TheTool,

זה לא פורום דייטינג - תשאל בפרטי פרטים כאלה.

ממש ילדים קטנים, אי אפשר לפרסם תמונה אחת של בחורה בלי תגובות "מי זאת?" "כוווסיייייתתתתת" :-\

^Black-Talon^,

תמונות יפות, אמנם דיי snapshots כאלה של בן רגע אבל יצא בסדר.

הראשונה - מעניינת ומבטאת את העומס התל-אביבי הידוע וגם את הנתיבים והכיוונים השונים.

השנייה- פורטרט יפה ומדוייק, רק מעט לחדד וזהו. הייתי רוצה לראות אותה לא במרכז התמונה אלא יותר הצידה.

השלישית - נראה כאילו צולם עם סלולרי שלא יודע להבחין בין צבעים.

untitle564d18sh.jpg

פורסם

חחחחחח דני התר'דים שלי מפעם זאת אחלה דוגמה למה שאמרת, בגלל זה אני שוקל אם להעלות לפה תמונות כאלה בעתיד..

בקשר לתמונות הנוכחיות, את הראשונה לא ממש אהבתי, אמנם יש בה משהו מיוחד אבל היא לא מעבירה לי את זה כמו שצריך, לא יודע איך להסביר - לא ממש התחברתי אליה.

התמונה השניה יפה מאוד, הבחורה / האובייקט המצולם יפה מאוד, אבל החיוך הזה לא עושה לי את זה פשוט, אם היא ידידה טובה שלך תציע לה לצאת איתך לסט צילומים איפשהו, תנסה לצלם אותה ברקעים שונים, אולי באיזה פארק / אגם / אפילו בים... יכול לצאת יפה מאוד לדעתי (:

התמונה השלישית יפה, אבל האיכות לא משהו, שוב יש לתמונה הרבה פוטנציאל שלא מומש בגלל האיכות הירודה

פורסם
  • מחבר

אין ספק שהן snapshots כמו ש-Chevy הגדיר אותן, אבל אם הוא אהב את הראשונות אני מרוצה כי איאפשר להתעלם מחוות דעת של צלם כמוהו.

אני אישית מאוד אוהב את התמונה השניה ואם אני כמעט היחיד שאהב את הראשונה אז אולי זה בגלל שאני בא מה"כפר" שנקרא עפולה...

תודה לכל המגיבים.

פורסם

השנייה הכי יפה, השלישית האיכות פשוט גרוע. :P

פורסם

"כיווני החיים - לכל אחד יש את הנתיב שלו"

ככה הייתי קורא לראשונה, דווקא נחמדה. :)

רק פעם הבאה, אבקש להקטין את התמונות ל-800x600. ;)

פורסם

התמונה השניה יפה מאוד, הבחורה / האובייקט המצולם יפה מאוד, אבל החיוך הזה לא עושה לי את זה פשוט, אם היא ידידה טובה שלך תציע לה לצאת איתך לסט צילומים איפשהו, תנסה לצלם אותה ברקעים שונים, אולי באיזה פארק / אגם / אפילו בים... יכול לצאת יפה מאוד לדעתי (:

לפי דעתי זה לא החיוך אלא השיער שיושב לא טוב...

היית צריך לפי דעתי לצלם עם פלאש כי הפנים יצאו יותר אדומות מהשמש (זה בזמן שקיעה לפי דעתי)

כאילו שהיא מאופרת דיי כבדדדד בלחיים.

טיפה אם היית מאיר את הפנים בפוטושופ אולי אז היה יוצא טוב יותר :xyxthumbs:

פורסם

TheTool,

זה לא פורום דייטינג - תשאל בפרטי פרטים כאלה.

ממש ילדים קטנים, אי אפשר לפרסם תמונה אחת של בחורה בלי תגובות "מי זאת?" "כוווסיייייתתתתת" :-\

מה זה קשור? זכותי להביע את דעתי ומה קשור דייטינג? זה לא שביקשתי כתובת או טלפון שלה כולה שאלתי מי זאת, הוא יכול להגיד שהיא ידידה שלו או גם לא להגיד שום דבר לגבי זה וגמרנו עניין.

לא מבין ממה עשית סיפור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים