עבור לתוכן

עיניים טריות בשמיים

Featured Replies

פורסם

לוויון הריגול הישראלי "ארוס בי" שוגר היום ונכנס למסלולו כהלכה.

לדעתי זהו מהלך חשוב ביותר, יכולת לתצפת מגובה על מהלכי אויב, גם אם זה פעם בשעה וחצי זה נכס שלא יסולא בפז.

עם יכולת הפרדה לעצמים של 70 ס"מ, אפשר לראות כלב מהלך ברחוב, רזולוציה טובה מאוד בהתחשב במרחק מכדור הארץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243827,00.html

לי רק נשאר לומר, עלה והצלח "ארוס בי", או כמו שכתוב בתנ"ך או כמו שאומרת סיסמת המוסד, "בתחבולות תעשה לך מלחמה".

פורסם

בדיוק היום דיברנו על לוויינים בשיעור פיזיקה!

בהצלחה ארוס בי

פורסם

אכן דבר חשוד מאוד ... במיוחד לאחר שיצא לי לראות את אופק שש מתרסק :P זה משמח שהפעם השיגור הצליח

ד"א מה זאת אומרת בדיוק יכולת הפרדה לעצמים של 70 ס"מ ?

פורסם
  • מחבר

עצמים מתחת לגודל הזה, הוא פשוט לא מזהה.

פורסם

זאת אומרת שללווין יש יכולת להבחין בעצמים שגודלם אפילו 70 ס"מ (רזולוציה בשפה הפשוטה), די מדהים כשמדובר בחלל. :screwy:

פורסם

רגע אז אם אני יושב על ספסל ומתחרמן עם חברה שלי בשעה שלוש בצהריים בפארק הירקון יכול להיות שיושבים

אנשים אי שם במוסד ומקליטים אותי?

פורסם

קצת מוזר לי כל החשיפה הזאת שהוא מקבל, זה נשמע לי יותר כמו תרגיל הפחדה, סטייל "תיזהרו אנחנו רואים כל צעד שלכם"

לווין ריגול אמיתי לא אמור להגיע בכלל לתודעה הציבורית , ובטח שלא לתודעה של האוייב

פורסם
  • מחבר

זה לא שיש להם מה לעשות נגד זה...

הפרסומים הללו הם חלק מהמלחמה התקשורתית, "אנחנו צופים בכם", וכאלה.

אמילו, לאף אחד במערכת הביטחון לא אכפת מהתחרמנות שלך עם החברה שלך... וגם אם כן צופים בך, מה אכפת לך? כאילו מה יעשו עם זה... :screwy:

פורסם

זה היה בצחוק אחי :smile1:

עמית.

פורסם

לאיראנים גם יש לוויין ריגול משלהם שצופה בנו.

פורסם

קצת מוזר לי כל החשיפה הזאת שהוא מקבל, זה נשמע לי יותר כמו תרגיל הפחדה, סטייל "תיזהרו אנחנו רואים כל צעד שלכם"

לווין ריגול אמיתי לא אמור להגיע בכלל לתודעה הציבורית , ובטח שלא לתודעה של האוייב

זה לווין אזרחי

פורסם

לאיראנים גם יש לוויין ריגול משלהם שצופה בנו.

יאללה בואו נוציא להם לשון :silly:

יופי שיש לנו לוין, הלוין רק לריגול? או שיש לו עוד משימות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים