פורסם 2006 באפריל 2519 שנים לוויון הריגול הישראלי "ארוס בי" שוגר היום ונכנס למסלולו כהלכה.לדעתי זהו מהלך חשוב ביותר, יכולת לתצפת מגובה על מהלכי אויב, גם אם זה פעם בשעה וחצי זה נכס שלא יסולא בפז.עם יכולת הפרדה לעצמים של 70 ס"מ, אפשר לראות כלב מהלך ברחוב, רזולוציה טובה מאוד בהתחשב במרחק מכדור הארץ.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243827,00.htmlלי רק נשאר לומר, עלה והצלח "ארוס בי", או כמו שכתוב בתנ"ך או כמו שאומרת סיסמת המוסד, "בתחבולות תעשה לך מלחמה".
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אכן דבר חשוד מאוד ... במיוחד לאחר שיצא לי לראות את אופק שש מתרסק זה משמח שהפעם השיגור הצליח ד"א מה זאת אומרת בדיוק יכולת הפרדה לעצמים של 70 ס"מ ?
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים זאת אומרת שללווין יש יכולת להבחין בעצמים שגודלם אפילו 70 ס"מ (רזולוציה בשפה הפשוטה), די מדהים כשמדובר בחלל.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים רגע אז אם אני יושב על ספסל ומתחרמן עם חברה שלי בשעה שלוש בצהריים בפארק הירקון יכול להיות שיושביםאנשים אי שם במוסד ומקליטים אותי?
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים קצת מוזר לי כל החשיפה הזאת שהוא מקבל, זה נשמע לי יותר כמו תרגיל הפחדה, סטייל "תיזהרו אנחנו רואים כל צעד שלכם"לווין ריגול אמיתי לא אמור להגיע בכלל לתודעה הציבורית , ובטח שלא לתודעה של האוייב
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר זה לא שיש להם מה לעשות נגד זה... הפרסומים הללו הם חלק מהמלחמה התקשורתית, "אנחנו צופים בכם", וכאלה. אמילו, לאף אחד במערכת הביטחון לא אכפת מהתחרמנות שלך עם החברה שלך... וגם אם כן צופים בך, מה אכפת לך? כאילו מה יעשו עם זה...
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים קצת מוזר לי כל החשיפה הזאת שהוא מקבל, זה נשמע לי יותר כמו תרגיל הפחדה, סטייל "תיזהרו אנחנו רואים כל צעד שלכם"לווין ריגול אמיתי לא אמור להגיע בכלל לתודעה הציבורית , ובטח שלא לתודעה של האוייבזה לווין אזרחי
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים לאיראנים גם יש לוויין ריגול משלהם שצופה בנו. יאללה בואו נוציא להם לשון יופי שיש לנו לוין, הלוין רק לריגול? או שיש לו עוד משימות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.