פורסם 2006 באפריל 2519 שנים הייאני מחפש נגן 60 גיגההיחיד שראיתי היה האיפוד ואני יודע שיש עליו הרבה ביקורות רעות ויש הרבה נגנים עדיפים עליואבל הוא היחיד שראיתי 60 גיגה וקטן כמו שאני רוצההשאלה אם יש מתחרים עדיפים עליו...תודה
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר כי אני טס להרבה מאוד זמן ואני רוצה שיהיה עלי את כל הדיסקים שאני אוהב (אני לא אוהב שיש לי שירים מפוזרים אני אוהב שתמיד יש את כל האלבום) ככה שתמיד אבל תמיד יהיה לי בדיוק מה שבא לי לשמוע.כן ראיתי את הנגן של טושיבה ואני לא חושב שיש מה להשוות לאיפוד
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים עדיין זה יותר מ-15 אלף שירים?? כמה אלבומים יש לך?אתה צריך בערך 750 דיסקים שבכל דיסק כל שיר לוכח 4 מגה ובכל דיסק 20 שירים (שזה הרבה)
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר כן אבל מה זה משנה תמיד טוב שישזה לא שיש הרבה מתחרים לאיפוד גם ב30גיגה אולי הקריאטיב אבל הוא פי2.5 בגודל
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מממ האיכות שלו יותר טובההוא בא אם כל האביזריםיש בו רדיו מובנהיש לו זמן בטריה ארוך יותרוזה מה שאני יכל לחשוב עליו
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר כמה זמן סוללה יש לאיפוד? לקריאטיב אני יודע שיש 13 לפי מה שהם אומריםובקשר לאביזרים רק המטען לחשמל זה ההבדלרדיו צודק ובקשר לאיכות שמעתי באיפוד וזה נשמע מצויין לא יודע מה כבר יכול להיות יותר טוב
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים גם לך יש אוזניות כמו שלי ב-100 ש"ח? סתם שואל חחחאבל לאיפוד יש 12+- אז אין כל כך הבדל
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים רדיו צודק ובקשר לאיכות שמעתי באיפוד וזה נשמע מצויין לא יודע מה כבר יכול להיות יותר טוביכול להיות יותר טובתתפלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.