עבור לתוכן

רוצה לקנות נגן Mp3 ב1500 עד 2000 ש"ח (גמיש)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי קצת כסף ואני רוצה להשקיע אותו בנגן Mp3 שישרת אותי בתקופה הקרובה ובעת השירות הצבאי הקרב ובא.

אני חושב שנגן עם אפילו 4gb יכול לספק אותי מבחינת הנפח. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ממושך כמה שיותר, שהממשק והממשק הגרפי יהיו מעוצבים ונוחים לשימוש.

חשבתי לכיוון נגן עם יכולת לניגון סרטים, אבל זה יעניין אותי רק במידה ובנגן יש מעל 20 ג'יגה ושיהיה לו Video output, אחרת זה לא הכרחי.

תודה לכל המגיבים!

פורסם

בעיקרון בצבא הכי מומלץ זה האצבעות הסיניות, זול, די אמין, ולא מהווה מטרה לגנבים כמו איזה IPOD VIDEO חדש דנדש ופחות יכאב לך אם ישרט/ישבר או משהו כזה.

פורסם

הייתי הולך על משהו קטן וחמוד כמו אייפוד ננו

פורסם

אני ממליץ בחום על סאנדיסק סנסה E200 באיזה נפח שבא לך (2, 4 או 6 ג'יגה של פלאש)

פורסם

טוב אז כמובן שהמכשיר הראשון שקופץ בהודעות כאלה (ומוזר שלא קפץ) זה האייאודיו X5L. אבל באמת חבל שיקרה לו משהו בצבא.

למרות שלאח שלי יש אייפוד וידאו והוא מסתדר מעולה בצבא. אם קונים לא נרתיק מגן מסך ושומרים עליו טוב אז הכל יהיה בסדר.

אתם ממליצים דווקא נגן פלאש.....גם לפי דעתי עדיף פלאש אבל גם הרד דיסק זה טוב. המקרים שהרד דיסק נדפק הם מעטים מאוד. וגם אם הוא נדפק זה אחרי תקופה ארוכה מאוד.

פורסם

בכל זאת עדיף פלאש כי הסאנדיסקים זולים יחסית לנפח והאיכות מצויינת

פורסם

זולים? גרסת ה6 ג'יגה לא כל כך זולה לפי דעתי(אז בסדר ,פלאש זה יותר יקר, עדיין לא משתלם לטעמי ). למי שלא אכפת מהגודל הפיזי אז עדיף האייאודיו או האייפוד.

והסאן דיסק יותר איכותי מהאייאודיו? אין מצב כזה.

המחיר של הסאן דיסק הזה כל פעם מפתיע אותי מחדש

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410290

האמת איך זה הגיוני שהוא כל כך זול הנגן הזה הוא די חדש והמחיר שלו הוא פשוט מצחיק!

ה512 עולה משהו כמו 310 שקל

ה1 ג'יגה עולה איזה 450 אם אני לא טועה

ה2 ג'יגה עולה משהו כמו 670 או 680

וה4 ג'יגה 1020 שקל...

נראה לי שאלו המחירים לא בדקתי זה לפי הזכרון.

פורסם

אותי הם הפתיעו לטובה אני מאמין שגם אותו...

פורסם

לא אמרתי שסאנדיסק יותר טוב מIAUDIO או IPOD אבל המחיר שלהם ממש זול יחסית לנגנים איכותיים

והנגן שהראת לא הכי חדש

יש לו כמעט שנה אם אני זוכר נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים