פורסם 2006 באפריל 2519 שנים שלום, יש לי קצת כסף ואני רוצה להשקיע אותו בנגן Mp3 שישרת אותי בתקופה הקרובה ובעת השירות הצבאי הקרב ובא.אני חושב שנגן עם אפילו 4gb יכול לספק אותי מבחינת הנפח. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ממושך כמה שיותר, שהממשק והממשק הגרפי יהיו מעוצבים ונוחים לשימוש.חשבתי לכיוון נגן עם יכולת לניגון סרטים, אבל זה יעניין אותי רק במידה ובנגן יש מעל 20 ג'יגה ושיהיה לו Video output, אחרת זה לא הכרחי.תודה לכל המגיבים!
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים בעיקרון בצבא הכי מומלץ זה האצבעות הסיניות, זול, די אמין, ולא מהווה מטרה לגנבים כמו איזה IPOD VIDEO חדש דנדש ופחות יכאב לך אם ישרט/ישבר או משהו כזה.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אני ממליץ בחום על סאנדיסק סנסה E200 באיזה נפח שבא לך (2, 4 או 6 ג'יגה של פלאש)
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים טוב אז כמובן שהמכשיר הראשון שקופץ בהודעות כאלה (ומוזר שלא קפץ) זה האייאודיו X5L. אבל באמת חבל שיקרה לו משהו בצבא.למרות שלאח שלי יש אייפוד וידאו והוא מסתדר מעולה בצבא. אם קונים לא נרתיק מגן מסך ושומרים עליו טוב אז הכל יהיה בסדר.אתם ממליצים דווקא נגן פלאש.....גם לפי דעתי עדיף פלאש אבל גם הרד דיסק זה טוב. המקרים שהרד דיסק נדפק הם מעטים מאוד. וגם אם הוא נדפק זה אחרי תקופה ארוכה מאוד.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים זולים? גרסת ה6 ג'יגה לא כל כך זולה לפי דעתי(אז בסדר ,פלאש זה יותר יקר, עדיין לא משתלם לטעמי ). למי שלא אכפת מהגודל הפיזי אז עדיף האייאודיו או האייפוד.והסאן דיסק יותר איכותי מהאייאודיו? אין מצב כזה. המחיר של הסאן דיסק הזה כל פעם מפתיע אותי מחדשhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410290האמת איך זה הגיוני שהוא כל כך זול הנגן הזה הוא די חדש והמחיר שלו הוא פשוט מצחיק!ה512 עולה משהו כמו 310 שקלה1 ג'יגה עולה איזה 450 אם אני לא טועהה2 ג'יגה עולה משהו כמו 670 או 680וה4 ג'יגה 1020 שקל...נראה לי שאלו המחירים לא בדקתי זה לפי הזכרון.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים המחיר של הסאן דיסק הזה כל פעם מפתיע אותי מחדשhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410290לטובה או לרעה ?
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים לא אמרתי שסאנדיסק יותר טוב מIAUDIO או IPOD אבל המחיר שלהם ממש זול יחסית לנגנים איכותייםוהנגן שהראת לא הכי חדשיש לו כמעט שנה אם אני זוכר נכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.