עבור לתוכן

בעיית דרייבר של המקלדת.

Featured Replies

פורסם

טוב הבעייה היא שפימטתי היתקנתי את win xp sp2 אבל המקלדת (microsoft internet keyboard ישנה ורגילהלמדי חיבור ps2) ישנה עושה בעיות עם הדרייבר.

כשאני מדליק את המחשב המקלדת פשוט לא מזוהה בכלל בוינדוס ואי אפשר להקליד בה כלום אלא עם אני הולך למנהל ההתקנים ומתקין מחדש את אותו הדרייבר שמותקן כבר (הבעיה מצוינת כunicode 10) אז המקלדת עובדת 10 עד לכיבוי והפעלה מחדש.

אני לא מעוניין להוריד דרייבר microsoft intelitype) שסתם מסורבלאני רוצה דרייבר רגיל שיתן לי ישימוש בשאר כפתורי המקלדת כלומר מחשבון תוכנת דואר המתנה וכו' מבלי לתפוס משאבי מערכת.

באותו נושא יש לי עכבר logitech mx518 שאני מרוצה ממנו אבל הדרייבר שלו כבד קצת יש דרייבר פשוט ולא מסורבל שנותן את האופציה להזין 5 רזולוציות פעולה שונות בלי לתפוס הרבה משאבים או אם יש דרייבר שמאפשר להשתמש ברזולוציות הגבוהות של העכבר רק עם3 מצבים שונים אבל לא פועל ברקע כל הזמן.

פורסם

כדי שהמקלדת תעבוד כמו שצריך אתה חייב תדרביר של מיקרוספט ה אינטליטייפ,מה מסובך בו? אני עובד איתו והכול פסדר

אחרת אין לך אפשרות לעשות שהמקלדת תעבוד כמו שאתה רוצה.

אין לך הרבה ברירות או שאתה משתמש בדריבר המוקרי והכול עובד כמו שצריך או אל תשתמש בו

לגבי העכבר לא מכיר משהו כזה

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייבר של מיקורוסופט בגרסתו האחרונה עדיין הבעייה ממשיכה,

בדקתי שוב מאחורי המשחב המקלדת מחוברת בחיבור Ps2 הנכון (יש צבעים אז אל תלכו לכיוון הזה).

המקלדת עובדת בסדר אבל רק כאשר אני מתקין את הדרייבר מחדש בכל הפעלה.

פורסם

תנסה לעשות UNISNATLL לדריבר

ריסט למחשב -הוא יזהה לבד איזשהי מקלדת

אח"כ תפעיל תאשף התקנה של המקלדת ותלחץ רק על NEXT כדי שזה יתקין בברית מחדל

ואז ריסט אם צריך וזהו אמור לעבוד

פורסם
  • מחבר

אני ינסה אבל בכל מקרה ניסתי מקלדת אחרת ואותו הסיפור.

פורסם

תבטל בביוס usb legacy support גם לעכבר וגם למקלדת , זה אמור לסדר לך את התקלה .

פורסם
  • מחבר

האמת שבטעות עשיתי בביוס טעינה להגדרות ברירת מחדל ילכן יכול להיות שזה השתנה

אבל בדקתי בביוס ואין הגדרה כזאת אלארק usb ketboard support כאשר שינוי של האופציה הזאת לא עושה שום שינוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים