פורסם 2006 באפריל 2519 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243550,00.htmlתמונות זוועה.איך אנשים יכולים להיות כ"כ אכזריים?אגב, החלטתי לא לשים את התמונות בסוף כי זה ממש מזעזע.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים פשוט מזעזע.אני מנסה, אבל פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לעשות כאלו דברים...
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים YNET הגזימו קצת עם התמונות לדעתי.עריכה:אוקי הם הורידו אותם.עכשיו שרואים את התמונות לפני ואחרי זה אפילו יותר נוראי.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים האדם שעשה את זה מבחינתי יכול גם לעשות את אותו הדבר לבן אדם. צריך ליזרוק אותו לכלא למאסר עולם כדיי שלא יזיק יותר לציבור.אבל כמובן שגם אם יתפסו אותו הוא בטח יקבל איזה 100 שקל קנס+ שבוע שבועיים עבודות שירות או משהו כזה.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים בני זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה כלב יפה!!!!! כמו בובה!!!!!!*בוכה*
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים לבנאדם שעשה את זה יש כנראה מחלת נפש קשה..אי אפשר אחרת, מסתבר שהוא כבר עשה דברים דומים עם תרנגולות. היה צרייך לאשפז אותו ממזמן. זה מה שהוא עושה לחיות, מה הוא יעשה לאנשים?
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים לא יאומן. לא יאומן.אחד הכלבים היותר יפים שראיתי בחיים שלי.צריך לענות את הבנאדם הזה שעשה את זה עד המוות.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים איזה מנוול... כתחליף הוא לפחות היה יכול לזרוק לו נייר טואלט על הבית או משו,לא חבל על הכלב? הוא היה כזה פוצ'י קוצ'י מונצ' בא לי להטביע אותו בחרא של כלבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.