עבור לתוכן

בנצ'ים של CONROE בAQUAMARK וPCMARK

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

[ltr]finally real world performance. very nice, though you shouldn't look at the total score but at the CPU score, the conroe beets the fx60 by 1500 points. now there are only 2 questions left, how much will it cost? and what AMD got coming?[/ltr]

ברור. זה כל העניין. ההבדל המהותי בניקוד הסופי נובע מביצועי המעבד. ההבדל בניקוד בין הכרטיסי מסך קטן.

• תגובות 65
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אינטל כבר פירסמה מחירים מקדימים למעבדים-משם אני לוקח את המידע

המעבד עולה 244$ :

image3.php?id=1262

;)

הוא אכן עולה 244$ לפי הטבלה, אבל לפי הטבלה יש לו 2MB קאש בעוד שלמעבד הנבדק יש 4MB.

אז ככל הנראה יש טעות בטבלה...

פורסם

[ltr]btw the conroe is dual or single core?[/ltr]

פורסם

dual

פורסם

מוזר

כל המעבדים עד E6600 לא כולל אמורים להיות 2MB L2

אלא אם מדובר בטעות בזיהוי (זה אפשרי, אחרי הכל זה לא מעבד משווק)

אבל המכפלה 8 נכונה...

פורסם

E6400 יש לו 2MB קאש ומה שיש לFREECABLEGUY זה E6400. והתוצאה פשוט :o :o

פורסם

מרשים אם המעבד הזה יעלה 1500+- זה יהיה :smile1:

פורסם

מעניין איפה כל הפאנבויז של AMD עכשיו :P

הנה ההוכחה שהקאש לא עושה את ההבדל (אלה אם יש טעות בזיהוי, אבל בכל זאת :P)

פורסם

לפי דעתי לא היו בכלל פאןבויס של AMD בפורום בשנה וחצי - שנתים האחרונים AMD פשוט שלטה בשוק לפי תמורה - יחס למחיר בגלל זה רוב חברי הפורום היו לצידה.

פורסם

האמת יש פה איזה כמה.

אני לא אנקוב בשמות אבל תאמין לי לא חסר.

היו פה לא מעט חברה שהתווכחו עם כולם שהביצועים מזוייפם וש*ט ושזה סתם הייפ.

פורסם

הפאנבויס לא אמורים להיות כאן ולהגיב כי זה סתם יגרור לעוד ריב מטומטם של מי יותר חזק כמו שאתם עושים כאן בכל ת'רד (האמת אתם לא מרגישים ממש ילדים כשזה מתחיל?) עכשיו זה אשכול הערצה לאינטל על מעבד שעדיין לא יצא ותכל'ס לא יודעים מה הביצועים שלו באמת חוץ מכמה באנצ'ים בודדים שצצים באינטרנט וכמובן כשגם לא יודעים איזה מעבד הולכת להביא AMD מה שבכלל משאיר אותנו עם חוסר יכולת השוואה למשהו בכלל...

בכל מקרה פאנבויס או לא פאנבויס אני כבר מחכה בקוצר רוח ליציאת המעבד הזה כדי לראות אם הוא באמת כמו כל הרעש שהוא עושה או שהוא סתם עשה רוח עד עכשיו... וכמובן למעבדים החדשים של AMD שאולי גם יתנו תשובה נורמלית או אפילו טובה יותר ...

אני בטוח שאחרי ההשקות כולנו נהיה הרבה יותר חכמים ונוכל להינות ממעבדים מצוינים במחירים שפויים!

אני דוחה מכירות מחשבים חדשים רק בגלל הבעיות של ההשקות וכנ"ל קניית המחשב האישי שלי...

פורסם

במקרה שלי לפחות זה לא שטענתי שהבנצ'ים חייבים להיות מזוייפים פשוט הזכרתי כמה פעמים אינטל זייפה בנצ'ים בעבר ושחייבים לקחת את זה בחשבון

אבל אני חייב לציין שזה סוף סוף נראה יותר אמין ואני מתחיל להאמין שאולי בכל זאת אינטל הצליחו לעשות את זה

פורסם

בהחלט שיא מעניין

וזה בכלל לא הקונרו הכי חזק :yelclap:

לפי מה שזה נראה עכשיו כדאי לAMD שיהיה להם משהו טוב ומהר!!

פורסם

הפאנבויס לא אמורים להיות כאן ולהגיב כי זה סתם יגרור לעוד ריב מטומטם של מי יותר חזק כמו שאתם עושים כאן בכל ת'רד (האמת אתם לא מרגישים ממש ילדים כשזה מתחיל?) עכשיו זה אשכול הערצה לאינטל על מעבד שעדיין לא יצא ותכל'ס לא יודעים מה הביצועים שלו באמת חוץ מכמה באנצ'ים בודדים שצצים באינטרנט וכמובן כשגם לא יודעים איזה מעבד הולכת להביא AMD מה שבכלל משאיר אותנו עם חוסר יכולת השוואה למשהו בכלל...

בכל מקרה פאנבויס או לא פאנבויס אני כבר מחכה בקוצר רוח ליציאת המעבד הזה כדי לראות אם הוא באמת כמו כל הרעש שהוא עושה או שהוא סתם עשה רוח עד עכשיו... וכמובן למעבדים החדשים של AMD שאולי גם יתנו תשובה נורמלית או אפילו טובה יותר ...

אני בטוח שאחרי ההשקות כולנו נהיה הרבה יותר חכמים ונוכל להינות ממעבדים מצוינים במחירים שפויים!

אני דוחה מכירות מחשבים חדשים רק בגלל הבעיות של ההשקות וכנ"ל קניית המחשב האישי שלי...

תתן הצצה לת'רד על הקונרו, יש שם מספיק בנצ'ים בשביל לעשות Review, ועוד Review של Tom's על היונה בדסקטופ, שהוא קרוב לקונרו.

לגבי AMD אין לה תשובה בזמן הקרוב. עד הצגת ה-K8L ב-65 ננו, שזה בתחילת 2007 אם לא ידחו את זה שוב

פורסם

תראה לגרור אותי לויכוח מטומטם על המעבדים האלה לא תגרור אבל כל עוד אין לך מעבד ביד כל דיון עליו הוא סתמי ולא מבוסס תביא איזה באנצ' שאתה רוצה מאיפה שאתה רוצה כל עוד המוצר לא הושק הכל חרטא! יש לך מושג כמה דברים משתנים עד לרגע ההשקה? זה בדיוק כמו ביצור מכוניות עד לרגע ההשקה אתה לא יכול לדעת מה יהיה אתה יכול רק לשער! וזה בדיוק מה שאתם עושים כאן עוסקים בהשערות נטו! נכון הבאנצ' הראה ככה והבאנצ' הראה אחרת עד שהמעבד הזה לא יצא לשוק מבחינתי הכל שמועות לא מבוססות ולא מעניין אותי איזה באנצ' תביא הכל עניין של מבחן המציאות והשוק! אז די כבר עם משחקי האני יודע ואני מבין חכו להשקה ואז תדברו כמה שאתם רוצים כי רק אז, אבל רק אז! יהיה ביסוס לכל שמועה שנכתבת בפורום זה או לחילופין כל השמועות שנכתבו כאן על המעבד הזה יעלמו כלא היו...

אז למה לעסוק בהשערות חכו לדבר האמיתי ואז נוכל לשבת ולדון במעבד הזה עד מחר... כל עוד הוא לא הושק מבחינתי הוא חזיון תעתועים! ואינטל כמו שאנחנו כבר מכירים יודעת לעשות מכל עכבר פיל ולנפח ציפיות מעל ומעבר, ואני לא מאמין לה עד שהיא לא משיקה את המוצר...

שיהיה לכם יום נפלא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים