עבור לתוכן

לא נשכח ולא נסלח

Featured Replies

פורסם

בהקשר של יום השואה והגבורה שחל היום, אני רוצה להזכיר את פינוי רצועת עזה וצפון השומרון ע"י צה"ל בצעד דורסני של ממשלת ישראל, שאירע לפני כשמונה חודשים, והפך שטחים אלה ליודנריין (נקיים מיהודים).

הריסת הישובים הישראליים בגוש קטיף, עקירתם של כ-10,000 ישראלים מבתיהם על ידי חיילי צה''ל, מבלי שיכינו להם מקומות מגורים, עבודה וישלמו להם עד היום פיצויים, הביאה את החמאס לעלייה לשלטון, קודם ברצועה ואחר ברשות הפלסטינית כולה.

מדינת ישראל ומנהיגיה הם המנהיגים היחידים בעולם המערבי אשר במודע ובמתכוון אפשרו לגורמים כמו החמאס ואל קעידה להקים בסיסי טרור ולהערך על גבולותיה של מדינת ישראל. אין שום דוגמא לשום מדינה אחרת בעולם שאפשרה במודע תופעה כזו על ידי נסיגה משטחים בהם החזיקה.

ביום זה, אני קורא לאזרחי ישראל לזכור ולא לשכוח!

נ.ב.

במידה ובהודעה זו פרטתי על נימיו הרגישים של מען דבעי, אז טוב הדבר.

דרך אגב, אני דור שלישי לניצולי שואה, אז בבקשה תחסכו ממני הטפות מוסר.

פורסם

בתור דור שלישי לניצולי שואה , you should know better

מעניין אותי לדעת מה סבא\סבתא שלך חושבים על ההשוואה הזאת וההקטנה שלך של השואה

פורסם

כן, כי לפנות 10,000 איש - תוך כדי מתן פיצוי כספי לא קטן - זה בדיוק כמו להשמיד שישה מיליון אנשים בתאי גזים, בורות ירי ומשרפות. מה שכן, גם היטלר היה דמגוג.

פורסם

בהקשר של יום השואה והגבורה שחל היום, אני רוצה להזכיר את פינוי רצועת עזה וצפון השומרון ע"י צה"ל בצעד דורסני של ממשלת ישראל, שאירע לפני כשמונה חודשים, והפך שטחים אלה ליודנריין (נקיים מיהודים).

הריסת הישובים הישראליים בגוש קטיף, עקירתם של כ-10,000 ישראלים מבתיהם על ידי חיילי צה''ל, מבלי שיכינו להם מקומות מגורים, עבודה וישלמו להם עד היום פיצויים, הביאה את החמאס לעלייה לשלטון, קודם ברצועה ואחר ברשות הפלסטינית כולה.

מדינת ישראל ומנהיגיה הם המנהיגים היחידים בעולם המערבי אשר במודע ובמתכוון אפשרו לגורמים כמו החמאס ואל קעידה להקים בסיסי טרור ולהערך על גבולותיה של מדינת ישראל. אין שום דוגמא לשום מדינה אחרת בעולם שאפשרה במודע תופעה כזו על ידי נסיגה משטחים בהם החזיקה.

נ.ב.

מה לעזזאל אתה רוצה ואיך בדיוק אתה מקשר פינוי ישובים לשואה ???

בהסתמך על זה שאתה דור שלישי לניצולי שואה ואף למדת על השואה, הייתי מצפה ממך להבין מעט את משמעותה של השואה ולדעת שיש נושאים שלא מעלים ככה סתם כדרך אגב. השואה היא אחד מאותם נושאים שעליהם דיברתי...

חבל ...

פורסם

נ.ב.

אמן.

פורסם

תגידו באיזו שעה הצפירה\?

פורסם

עדין לא מסתדר לי איך פינוי קשור לשואה?

לא זכור לי שפינו את האנשים לתאי גזים

או העמידו אותם בשורות וירו בהם...

או שאולי לא הייתי שם...כנראה זאת הסיבה.

מסכנים

אולי נלך עם איזה תלאי צהוב , כדי להראות כמה קשה וכואב לנו

וכמה אנחנו כואבים ובגלל זה אנחנו נכשלים לנצח ב באטלפילד 2 , בגלל הזיכרונות הכואבים מהפינוי ששם שרפו אלפי מתנחלים

ואחר כך ירו בהם, אכן מזעזע, שואה של ממש!

:lol:

פורסם

נ.ב.

אני מקווה שנעלת מגפיים, כי אתה רוקד על הרבה מאוד דם

פורסם

הרי אין שום קשר בין יום השואה טמבל.

לBORG חסר בורג.

:screwy:

מכל נושא נוסף שאתה פותח אני מגלה כמה אתה רדוד .

דור שלישי לשואה .... אז מה? מה זה מוכיח? שאתה באמת מבין משהוא?

כניראה שלא עשו עבודה טובה מספיק בבית.

אתה לא מבין shit .

סבא שלי עיבד את כל משפחתו 10 נפשות את אמא ,אבא , ואחים.

את אישתו וילדיו.

ואתה מבין שאתה סתם עושה פרובוקציה ...

ואני אביא ציטוט של אדם חכם:

חלוץ: שלטי המתנחלים - זילות השואה

ביום עיון לקציני המטכ"ל ביד ושם לציון יום השואה, אמר הרמטכ"ל כי המשפט "לא נשכח ולא נסלח" היה תלוי בכל סוכה בשומרון "וזה אפרופו - זילות השואה". הלקח העיקרי שלו -"יש עכשיו מישהו שמדבר כמו היטלר ואני מציע שלא נמתן את זה".

"אחד הדברים שקרו לנו הוא שאנו גורמים לזילות השואה על ידי שימוש יומ-יומי - ראו את ההתנתקות והקישור לשואה. 'לא נשכח ולא נסלח' זהו משפט מהשואה והיה תלוי בכל סוכה בשומרון על פלקטים צבעוניים המראים חיילים מפנים תושבים. וזה אפרופו הטענה שזילות השואה מונחת בביתנו. לא בשום מקום אחר", כך אמר היום (ב') הרמטכ"ל, דן חלוץ, במסגרת סיכום יום עיון לקציני המטכ"ל ביד ושם בירושלים, בהתייחסו ללקחי השואה.

פורסם

אם לא הבנת את הציניות של Minimizer, זה רק מוכיח את הטמטום שלך...

אכזבת.. ::)

פורסם

כן, ברור שזה ציני ... לא קראתי נכון ..... SORRY

פורסם

אם לא הבנת את הציניות של Minimizer, זה רק מוכיח את הטמטום שלך...

אכזבת.. ::)

מה הקשר למינימייזר?

אף אחד לא הזכיר אותו, וזה דיי ברור שהוא כתב בציניות.

אני עוד לא הבנתי כלפי מי התגובה שלך?

???

פורסם
  • מחבר

אני לא עשיתי השוואה בין השואה לטרנספר הכוחני שבוצע ליהודים בארץ ישראל ע"י ממשלת שרון, אלא רק הזכרתי בהקשר של הת'רד כי היום חל יום השואה והגבורה. את ההשוואה אתם כבר עשיתם בעצמכם, והדבר מראה כי בתוך תוככם אתם סבורים כי יש מקום להשוואה.

אני לא מכחיש את השואה ולא מקטין במימדיה. מי שמכחיש אפשרות של שואה שניה אלה המנהיגים שלנו, וביניהם הרמטכ"ל דן חלוץ, שלא סבורים כי החמאס, החיזבאללה ואל-קאעידה מהווים איום קיומי על מדינת ישראל, ולא ממהרים לפעול באופן החלטי ונחוש כנגד תוכנית הגרעין השטנית של אירן המאיימת למחות אותנו מעל פני האדמה, ובכך הם גורמים לזילות בצוואה שהותירו אחריהם 6 מליון הנרצחים, ומתעלמים מלקחי השואה.

נ.ב.

ביקשתי שתחסכו ממני את הטפות המוסר.

פורסם

אלא רק הזכרתי בהקשר של הת'רד כי היום חל יום השואה והגבורה. את ההשוואה אתם כבר עשיתם בעצמכם, והדבר מראה כי בתוך תוככם אתם סבורים כי יש מקום להשוואה.

נ.ב.

ביקשתי שתחסכו ממני את הטפות המוסר.

1.אתה עושה השווה. לא אף אחד אחר ....

2. אל תכניס לי מילים לפה. אין מקום להשוואה. נקודה .

3.יופי שבקשת ... אז מה?

תגובה אחרונה שלי .

לא תגרור אותי לתגובה נוספת בנושא זה .

מה שלא הבנת עד עכשיו לא תבין לעולם, אבל אתה לא אשם ..

נולדת ככה.

מסכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים