עבור לתוכן

ספק ג'נרי שיש לי כבר 3 שנים צריך להפחיד אותי עם 6600GT חדש?

Featured Replies

פורסם

היי.

אני בדיוק בשלבי שידרוג של המחשב (ASUS P4P800 Deluxe, P4 2.8, 1GB DDR, 9600xt+VIVO). הכוונה היא לקנות 6600GT (בחיבור AGP) שיחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו.

הבעיה - הספק של סנשיין, 480W (בשאיפה יש לנתון הזה גם איזושהי אחיזה במציאות).

ברמה העובדתית, הספק עובד כבר 3 שנים ללא שום בעיה, דרך UPS ולכן אני חייב לשאול, אני באמת צריך להיות מוטרד פתאום עכשיו?

(אני יודע שהיה עדיף לי ספק נורמלי, אבל תכלס אין לי כסף גם לספק חדש וגם לכרטיס מסך חדש, אז השאלה היא - בגלל זה שווה לי לוותר על הכרטיס?)

פורסם

ספק 300W לא משפיע משמעותית על המחיר הסופי

אם תקנה 6600GT זול (אבל לא לרדת יותר מדי למשל ל-GIL Forsa אלא פשוט לחברה יותר זולה כמו Gigabyte, ואולי אפילו לקנות OEM/Bulk)

יכנס בתקציב גם ספק כוח

פורסם
  • מחבר

ספק 300W לא משפיע משמעותית על המחיר הסופי

א. ישפיע מאוד. אם הכרטיס עולה 850 ש"ח, תוספת של 200-300 ש"ח זה עוד 30% למחיר.

ב. 300W ? מה עשינו בזה בעצם ?

6600GT לוקח הרבה יותר חשמל מאשר 9600XT ? כי כמו שאמרתי, מעולם לא היו לי איזה שהן בעיות עם הספק [טפו טפו טפו...], אז השאלה היא מה הסבירות שהן יתחילו עכשיו?

פורסם

א. ספק נורמלי עולה 160 שקל. 18% ממחיר הכרטיס, תתייחס אל זה כמו אל מע"מ.

ב. ספק יותר איכותי בהספק אמיתי של 300W. לא ספק זבל עם דירוג שאלוהים ורק אלוהים יודע איך הגיעו לדירוג הספק הזה. נראה כמו ניחוש "אממממ הספק הזה נראה לי 480W, כמה לך?".

6600GT לוקח חשמל כמו 9600XT, אבל לא זה העניין. אני רואה בזה הזדמנות להעיף סיכון מיותר מהמערכת

פורסם

ב. ספק יותר איכותי בהספק אמיתי של 300W. לא ספק זבל עם דירוג שאלוהים ורק אלוהים יודע איך הגיעו לדירוג הספק הזה. נראה כמו ניחוש "אממממ הספק הזה נראה לי 480W, כמה לך?".

זה יותר משהו כמו: סיני אחד קטן עומד ומחזיק ביד אחת טוש וביד שנייה ספק. הסיני שואל את הקונה: איזה ספק כח אתה רוצה לקנות?

פורסם

זה יותר משהו כמו: סיני אחד קטן עומד ומחזיק ביד אחת טוש וביד שנייה ספק. הסיני שואל את הקונה: איזה ספק כח אתה רוצה לקנות?

:lol: :lol: :lol: קרעת אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים