פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אז ככה השגתי ראדיאטור חימום של אוטו....בגודל 35סמ (רוחב) על 18סמ...כולל משאבה של 24Vמה השלב הבא??...
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר איזו משאבה זאת בכלל?כמה Hmax ואיך אתה מתכנן לחבר אותה לחשמל?זו משאבה שכבר מחוברת לצנרת של הרדיאטור....משאבה שלא רשום עליה כלום....אבל על הצנרת יש את הלוגו של VW....אני יחבר אותה לחשמל עם שנאי של 24V...יש כאלה...או עם 2 שנאים של 12V....
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אל תשכח לדאוג טוב טוב שלא יהיה נזילות ולקחת את הנוזל קירור שלא מוליך חשמל ואל תשכח לעדכן!
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים למישהו יש ביקורות/טענות לגבי הבלוק?ZM-WB3 Gold??..איך הוא?יש טובים ממנו...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר יש טובים ממנו...ומבחינת כסף לביצועים....איך הוא.??עולה 220 שקל...תמיד יש יותר טובים...אבל $$---------------------נ.ב.משאבה של כמה ליטר לשעה מומלץ??..ככה שאולי אני יקנה כבר של 12V או של 230V....
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים כמות ליטרים לשעה זה בלוף שיווקיבערך כמו 999999 וואט בספק ג'נרימה שמעניין אותך זה Hmax, או במילים אחרות - גובה עמוד המים שנוצר ע"י המשאבה בתוך צינור בקוטר אינץ' אחדמשאבות מקצועיות נותנות 5 מטר וצפונה, המינימום המומלץ הוא 3.5-4 מטר (אחרת כבר עדיף להשאר עם קירור אוויר)
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר כמות ליטרים לשעה זה בלוף שיווקיבערך כמו 999999 וואט בספק ג'נרימה שמעניין אותך זה Hmax, או במילים אחרות - גובה עמוד המים שנוצר ע"י המשאבה בתוך צינור בקוטר אינץ' אחדמשאבות מקצועיות נותנות 5 מטר וצפונה, המינימום המומלץ הוא 3.5-4 מטר (אחרת כבר עדיף להשאר עם קירור אוויר)משאבות של אקוואריום מגיעות למספרים כאלה?אמור להיות כתוב על כל משאבת מים את הHmax שלה?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים משאבות טבולות AKA אקוואריום בהחלט מסוגלות למספרים כאלה, אבל רק החל מ250 ש"ח (אחרת אין טעם)כמו-כן, החסרון המרכזי שלהן הוא שהן פולטות יותר חום לתוך המים מאשר משאבות סגורותאבל אם יש לך מיכל גדול (8 ליטר ומעלה) הוא די מצמצם את התופעהלגבי השאלה שניה, משאבות טבולות לא נועדו ישירות לקהילת האוברקלוקרים ולכן לא תקבל הרבה מידע מהאריזהמה שמומלץ הוא לתכנן על חברות ידועות (Atman למשל) ולברר על הדגמים שלהן באינטרנטלחבר שלי לדוגמא יש דגם AT-107 שנותנת 5 מטר Hmax והיא מקררת בלי בעיות פרסקוט + צ'יפסט + X850XTPE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.