עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם ומעבד ! בבקשה תעזרו לי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב בהזמנה אישית ושיהיה בעיקר בשביל משחקים יש כמה דגברים שבחרתי בשביל המחשב אבל אני רוצה לבחור מעבד ולוח אם כדי לגמור את המערכת ולהזמין כמה שיותר מהר לכן אני צריך עזרה ממכם אני בחרתי את החלקים הבאים בשביל המערכת שלי כרטיס מסך - גי פורס 7600GT , דיסק קשיח - 160GB SATA 2 וצורב DVD - LG GSA 4167B אבל אני רוצה גם מעבד טוב וגם לוח אם טוב שיש עליו גם כרטיס קול (אם אפשר 8 ערוצים) וכרטיס רשת מובנה על הלוח אם אני רוצה שתמצאו לי מעבד ולוח אם ב1400 ש"ח שמיועדים למשחקים ושיתאימו גם לזיכרון 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב) אם אתם מוצאים לי את כול זה תרשמו לי את המחיר פה ואני מעדיף את המעבד של אינטל ה805D אבל בלי מערכת קירור אם אפשר אלא אם כן אתם מוצאים אותה ביחד עם במעבד באיזה 900 וישיהיה את המערכת קירור שיכולה להעלות את הביצועים של המעבד 805 D מ133 ל166 בבקשה מי שמבין ויכול לעזור לי שירשום פה את הדברים שאני יכול לקנות כי זה מאוד חשוב לי

פורסם

לאט לאט

D805 עולה בסביבות ה-900 עם קירור מקורי ולא קירור חזק יותר. קירור חזק יותר יעלה סביבות 150-250 שקל יותר (תלוי כמה חזק יותר)

לגבי הלוח, לא הבנתי אם מדובר ב-DDR2 או DDR

פורסם

" 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב)"

הוא רוצה שיתאימו לו ל512MB DDR2 לפי מה שכתוב פה.

פעמיים DDR2.

פורסם
  • מחבר

יש לי (כבר קניתי באינטרנט) שתי כרטיסי זיכרון של 256 מ"ב בסוג DDR 2 אוקי מבין

פורסם

חבל שקנית זכרונות.

512 מגה זה מעט למחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאני יכול לשים את הקירור יותר מאוחר לא עדיף אל ההתחלה או שזה לא ממש משנה ?

ואתה יכול אולי להסביר יותר על הלוח אם הזה כי לפי מה שאני הבנתי יש לו 8 חורים לUSB 2 ו4 חורים לכרטיסי זיכרון DDR 2 זה נכון ? תסביר עוד עליו ! וגם עוד על הקירור זה ישפר את המעבד מ133 ל166 כמו לD840 ? והאם המעבד בא עם המערכת קירור ביחד בלינק שנתת לי או שזה סתם מאוורר רגיל של אינטל שלא ישפר לי את המעבד מ133 ל166 (כמו לD840)

פורסם
  • מחבר

חבל שקנית זכרונות.

512 מגה זה מעט למחשב חדש.

לא ממש כי אני בעיקר משחק משחקי ספורט כמו NBA 2006 וכאלה ולהם לא צריך הרבה זיכרון כי אני לא משחק DOOM 3 או HELF LIFE 2 ואם אני ירצה אני ישדרג את הזיכרון שלי לעוד

פורסם

אצלנו בפורומים לא נהוג לכתוב שתי הודעות רצופות, יש אופציית עריכה.

ההפרשים התקציביים בין 512MB ל-1GB לא גדולים, סביבות 250 שקל. אבל כרגע אתה דיי מוגבל מבחינת אפשרויות השדרוג שלך

בכל מקרה, יש ללוח 4 יציאות USB ועוד 2 חיבורים אפשריים על ידי פאנלים וכו'. (כל חיבור כזה הוא 2 חיבורי USB), יש לו תמיכה ב-4 זכרונות.

שים לב שאם זה לא מחשב חדש אז החריץ של הכרטיס מסך הוא PCI-Express x16 ולא AGP x8

אם יש לך כרטיס מסך AGP הוא לא יתאים

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שבחרתי למחשב שאני בונה הוא ATI Radeon X1600 Pro זה יתאים ללוח אם ולכול שאר הדברים ? ויש לו תמיכה ב4 כרטיסי זיכרון ? כי אם כן אז אני יכול להוסיף לו עוד כמה זיכרונות במקומות שנותרו ואז יהיה לי הרבה זיכרון אפשר 4 מקומות לכרטיסי זיכרון (בכול גודל ?) בלוח אם הזה ?

פורסם

הכרטיס מסך יתאים. הוא תומך ב-4 זכרונות

אבל סביר להניח שבעיות יצוצו לך עם שימוש ב-2x 256MB ועוד 2x 512MB או משהו אחר

רוב ה-256MB מיוצרים בתצורת Single Sided (צ'יפים בצד אחד של הזכרון). ורוב ה-512MB מיוצרים בתצורת Double Sided (צ'יפים משני צידי הזכרון)

ביחד זה לא עובד טוב

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך יתאים. הוא תומך ב-4 זכרונות

אבל סביר להניח שבעיות יצוצו לך עם שימוש ב-2x 256MB ועוד 2x 512MB או משהו אחר

רוב ה-256MB מיוצרים בתצורת Single Sided (צ'יפים בצד אחד של הזכרון). ורוב ה-512MB מיוצרים בתצורת Double Sided (צ'יפים משני צידי הזכרון)

ביחד זה לא עובד טוב

זה מנסיום או עובדה או משהו כזה או לא ? ומה עם הגיגה ביטעל איזה סוג זה עובד ? והלוח אם מפעיל רק DDR 2 או גם DDR 1 ? בכלל אפשר להפעיל אותם ביחד זה לא יהרוס משהו ?

פורסם
  • מחבר

בטעות יצא לי דאבל פוסט מצטער !

פורסם

קרא לזה ידע מנסיון, ידע מקריאה, וידע אישי

הצלבה של הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים