עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות קשת, בסביבות ה- 200 עד 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

עדיף כמה שיותר זול.

היו לי עד לפני לא מעט זמן MX350 ודיי התאכזבתי.

לא מאיכות הסאונד, אלא מאיכות הבנייה הנמוכה (החוט ממש דק ורגיש) וגם מהסיבה שהאוזניות התקלקלו ונדפקו דיי מהר.

גם הן דיי מציקות לי באוזן אני מעדיף קשת, שתהייה אוזנייה כמה שיותר נוחה.

איזה אוזניות קשת טובות יש במחיר הזה?

איך ה- PX100 אוזנייה טובה? כמה בערך היא תעלה לי אם אני אקנה אותה בארץ?

http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206

תודה רבה

פורסם

PX100 טובות

המחיר בארץ יעלה לך לפי מה שרשום בזאפ בערך...

פורסם

החברה הזאתי חייבת לשפר את העיצוב שלה הוא ממש נוראי זו גם הסיבה שהרבה לא קונים ממנה אף אחד לא ילך אם זה ברחוב

זה ממש מעצבן כי הם עושים אוזניות טובות תשקיעו עוד כמה גרושים לעיצוב אז נשלם עוד 100-50 ש"ח על האוזניות לא כל כך נורא וזה יהיה שווה את זה

פורסם
  • מחבר

החברה הזאתי חייבת לשפר את העיצוב שלה הוא ממש נוראי זו גם הסיבה שהרבה לא קונים ממנה אף אחד לא ילך אם זה ברחוב

זה ממש מעצבן כי הם עושים אוזניות טובות תשקיעו עוד כמה גרושים לעיצוב אז נשלם עוד 100-50 ש"ח על האוזניות לא כל כך נורא וזה יהיה שווה את זה

אישית, לא אכפת לי מהעיצוב של האוזניות.

יותר חשובה לי איכות הסאונד.

פורסם

אם שמעת PX100 .. אתה ממש לא תשים לב לעיצוב שלהם .. (שהוא נחמד לדעתי , אחרי הכל זה עניין של טעם )

פורסם

הPX100 לטעמי נראות ממש טוב....ואם ראית אותם במציאות אז תראה גם שהם איכותיות ולא נראות איזה אוזניות זולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים