פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה אני מן הסתם יהיה זקוק לכפתורים עם חיפויי פלסטיק ולא סתם לחצנים שחורים
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים כול חנות מחשבים גדולה תבדוק במודינג גם ב emp יש דברים כאלה עם אני לא טועה ובפנדס נועה כול אלה....זיגזג
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים חנויות אלקטרוניקה...אולי תמצא בחלק מהן כפתורים עם חיפוי פלסטיק נחמד.. אבל ברוב תמצא רק את המפסקים ותצתרך להכין את החיפוי לבד.. שזה ממש לא בעיה..
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אז תעבור בכמה חנויות אלקטרוניקה ותקווה שיהיה לך מזל ותמצא את מה שאתה מחפשאו שתזמין מחנויות מודינג מחו"ל במחירים מופקעים
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים למה מופקעים הוא יכול למצוא בזול אבל בחנות ציוד לחשמאלאים עם הוא מזמין סטוק הוא יכול לקבל מחירים טובים מאוד...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים לא יודע מפסקים וכול זה |: ....טוב חנות אלקטרוניקה....תיקנה מיבואן של זה סטוק כי לפי מה שהבנתי אתה צרייך כמות גדולה ....וזה יצא לך הרבה יותר זול
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים תריץ חיפוש בגוגל וזה ימצא לך חנויות אלקטרוניקה גדולות ...או שתיסע לחנות ותחפש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.