עבור לתוכן

אימיול, או... קאזה?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה כולם מתלוננים על מהירות הורדת השירים באימיול.. אז לוקח 5-7 דקות להוריד שיר... ובקאזה לוקח 3 דקות...

פורסם

הכי טוב זה לא להסתמך על תוכנה אחת, אז נעשה קצת סדר ברשתות הגדולות יותר:

קאזה - פשוט לא לגעת!!!!!

הרבה SPYWARE בגרסה של המקורית, הרשת עצמה די גוועת, זה נראה שרק עדיין ישראלים עדיין משתמשים בה משום מה....

יתרונות: פשטות

חסרונות: בפירוט למעלה

eMule - בגלל האיטיות עדיפה יותר להורדת קבצים קטנים יחסית, קבצים עד 10 מגה עם מספיק מקורות יורדים במס' דקות, תלוי גם בקרדיט שלך, ככל שתצבור יותר ככה תוריד יותר מהר.

להוריד רק מהאתר הרשמי, או מודים מוכרים ועדיף להוריד אותם מ- www.sourceforge.net או מ- http://www.emule-mods.de/?mods=start, אני אישית משתמש במוד eMule 0.47a Xtreme

היתרונות: טובה בעיקר קבצים קטנים, מבחר גדול, חיפוש מובנה, יש יש תוכן ישראלי

חסרונות: איטית, יחסית לא פשוטה כמו קאזה למשל

BitTorrent - מעולה לקבצים גדולים וחדשים, אתה יודע מה? גם קבצים קטנים הולכים, העיקר להוריד טורנטים עם יחס SEEDERS/LEECHERS טוב ואז מקבלים מהירות טובה

קליינט מומלץ מבחינתי uTorrent

יתרונות: מהירה בטירוף, טובה לקבצים גדולים.

חסרונות: את החיפוש עושים באתרים שמיועדים לכך, מבחר יחסית מצומצם, קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא קבצים ישנים, אין תוכן מארץ הקודש

DirectConnect - טובה לכל סוגי הקבצים, יש מבחר לא רע תוכן אבל עדיין פחות מהאימיול, וגם דברים שלא תמצאו במקומות אחרים, מכילה אפשרות חיפוש פנימית, עובדת על עקרון של האבים, בעקרון עדיפה למשתמשים מנוסים יותר

הקליינט שלי, RevConnect

יתרונות: מהירה, טובה לכל סוגי הקבצים, מתחיל להיות יותר ויותר תוכן ישראלי

חסרונות: לוקח קצת יותר זמן לדברים להגיע לרשת הזו, לא נוחה ולא פשוטה, דורשת התעסקות עם כל העניין של ההאבים, צריך להתחיל לשתף ממהתחלה והרבה כדי להתחבר להאבים טובים

אני יודע שיש עוד, SoulSeek וכאלה, אבל אני עובד עם השילוש של eMule/BT/DC ואני חושב שזה סוגר את כל מה שתנסה למצוא

תהנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים עד כה!

גורם נוסף אמר לי שקאזה נהייתה איכסה-פיכסה, אך זה לא אומר שלא הסתמכתי

על דעת המבינים לגבי הספיי-וורז, הספייס-גירלז וכל הבא בעסקת-החבילה...

אני לא יודע מהי ההגדרה המדוייקת עבור "קבצים ישנים" - תוכן ישן או קובץ שפשוט "טחנו" אותו

ועכשיו הוא פחות בשימוש, ולכן ה"סחר" בו מועט?

אני מדגיש זאת מכיוון שעיקר ההורדה שלי יהיה שירים, אומנם שירי-מצעדים ומוזיקה מסחרית,

אבל לרוב שירי-Oldies משנות ה-60' וה-70'... וגם שירים ישראלים.

אז...

http://www.emule-project.net

יהיה מושלם עבורי ויספק את כל רצונותיי המינימליים?

שוב - תודה לכולם.

פורסם

שירים בודדים, בעיקר בעברית, מוצאים יותר על קאזה. אלבומים מלאים בעיקר בלועזית מוצאים בעיקר באימיול. תכנים ישנים זה דברים שאין להם ביקוש אדיר בימים האחרונים, כי הם לא "יצאו לשוק" בימים האחרונים, ולכן אפשר למצוא אותם בסיכוי הרבה יותר גבוה על אימיול (לעומת ביטטורנט נניח). למרות שיש גם תכנים ישנים בביטטורנט - קרוב לוודאי לא בדיוק התוכן הישן הספציפי שאתה מחפש באותה נקודה בזמן...

כמות הקבצים שמוצעים בביטטורנט היא אפסית לעומת כמות הקבצים שמוצעים באימיול, גם על הסרברים (trackers) הכי חזקים של ביטטורנט. שתי סיבות עיקריות לכך הן שהאימיול הרבה יותר איטי (לכן הקובץ שורד דורות חדשים של מורידים אותו), והסיבה השנייה זה שהרבה יותר קל לשתף תכנים באימיול בלי לאמץ את המחשב שלך יותר מדי. 95% מהדברים שלי אני מוריד מאימיול. השאר קצת קאזה קצת ביטטורנט.

פורסם

מי משתמש בקאזה,סתם חרא.

למה יש פה אנשים שמתלוננים על האימיול?פשוט לחפש מקורות הורדה טובים את הקובץ שאתם רוצים,עם הרבה מקורות לחכות וזהו.

אני משיג את השירים מאימיול ומSoulseek,תוכנה טובה מאוד ומומלצת,רק בשביל שירים בלועזית.

רוב הדברים שאני צריך אני משיג מביטורנט,כל מה שלא קשור לשירים,אין מה לדבר בכלל אם יש לך אתר טוב עם טראקים טובים,אז אתה מסודר.(לא סובל ולא כדאי להוריד תוכנות/סרטים מהאימיול)

אגב,אתם בטוחים שמה שאנחנו מדברים פה זה חוקי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים