עבור לתוכן

אימיול, או... קאזה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מחשב חדש ובמחשב הקודם הייתה מותקנת תוכנת קאזה.

לאור מה ששמעתי לאחרונה, קאזה מפיצה המון ספיי-וורז ולא מועילה כל כך (מוסיפה וירוסים כאוות נפשה...).

מה לגבי אי-מיול?

האם חינמית כמו קאזה?

האם עדיפה יותר?

האם זהה לקאזה מבחינת נוחות השימוש?

אז - מה עדיף?

תודה!

פורסם

בעיה באימיול זה אתר להוריד מימנו :xyxthumbs:אני מוריד מהקזה ולא פירמתתי כבר המון זמן

ספאם למטה

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

בכול תוכנת שיתוף יש וירוסים, האימיול עדיף, מורפיוס גם תוכנה טובה אבל אין תמיכה בעברית.

:kopfpatsch:

:spam:
פורסם

אני מעדיף בהרבה את האימיול... מאז שקניתי את המחשב האחרון שלי (כימעט 3 שנים...) לא נגעתי בקאזה..

לא ניתקלתי בשום בעיה באימיול.. ולעומת זאת הקזאה זו תוכנה מלאה בspywares...

בעיה באימיול זה אתר להוריד מימנו

אין שום בעיה כזאת.... וגם לא צריך שום אתר.. באימיול יש מנוע חיפוש להבדיל מהBT...

אני אישית משתמש בemule רק לשירים\ דברים בעברית...

כל השאר BT

בכול תוכנת שיתוף יש וירוסים, האימיול עדיף, מורפיוס גם תוכנה טובה אבל אין תמיכה בעברית. :spam:

אתה צודק... אבל אם יודעים להגן נכון על המחשב אין שום בעיה... וד"א spybot מגלה את הקאזה כספיוור...(לפחות ככה במחשב של אחותי..)

פורסם

מה אתה עושה בפורום כללי...

זה צריך להיות בתוכנה...

פורסם

אין שום בעיה כזאת.... וגם לא צריך שום אתר.. באימיול יש מנוע חיפוש להבדיל מהBT...

יש מנוע חיפוש אבל אין לך רשימות של סרטים והורדות אמיתיות ולא רק רשום כמו למשל הרי פוטר מוריד לך מועדון קרב וכאלה באתר זה לא קורה

באתר גם אתה יכל לחפש מציאות

שירים באימיול שנה

פורסם

ברור שאימיול

פורסם

sababaDC? או כל CLIENT שתומך ברשת DC

פורסם

יש מנוע חיפוש אבל אין לך רשימות של סרטים והורדות אמיתיות ולא רק רשום כמו למשל הרי פוטר מוריד לך מועדון קרב וכאלה באתר זה לא קורה

באתר גם אתה יכל לחפש מציאות

שירים באימיול שנה

אם אתה יודע איך לחפש, ואיך להבדיל בין משהו מזוייף למשהו אמיתי, אין לך את הבעיה הזאת.

אני כבר סוחב 215gb של הורדה מהאימיול ולא הורדתי דבר אחד מזוייף, כי אני יודע איך לחפש ואיך להבדיל בין אמיתי למזוייף ואני לא משתמש באתרי אימיול כי לוקח להם כמה ימים משחרור הלינק עד שהוא מופיע באתר.

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה להוריד MP3, גם בעברית...

אולי גם סרטים, אבל זה בשלב שבו יהיה לי זמן לזה.

בקאזה שהייתה לי - לא הורדתי תוכנות כלל.

זו, כנראה, הסיבה שלא סבלתי מווירוסים או כל דבר אחר.

למטרה הנ"ל - האם עדיין האימיול עדיפה?

פורסם

215 GB זה די הרבה אבל לא בישבילי אין לך מה להיתלהב יש לי משהו כמו 50 דיסקים של דיוידי מלאים בסרטים ועוד איזה 100 רגילים שבכל אחד יש אחד או חצי אז תעשה חשבון אה יש גם על המחשב וזה עוד מימיזמן כי הפסקתי ;)

לדעתי שירים זה קזה

סרטים תוכנות מישחקים אימיול

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז עברנו שלב מסויים...

אז הכיוון הוא שוב קאזה - עבור שירים, כמובן.

כעת, מהן ההשלכות של התקנת קאזה מהאתר של התוכנה?

מה יותקן לי על המחשב, חוץ מהקאזה?

מה תהיה תגובת האנטי-וירוס (נורטון 2006)?

כיצד תגיב מערכת ההפעלה (XP)?

וכו'...

אני לא כל כך מתמצא בזה, ולכן אשמח אם תעזרו לי... :)

תודה.

פורסם

מה יותקן על המחשב חוץ מקזה?

שאלה מצוינת ואל תצפה לתשובה קצרה....

הרבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ה"ה" מצינת חלק מהSPYWARE שתצטרך לנקות מהמחשב

אם זה קזה או אמיול > אמיול (יותר נקי)

פורסם

אם אתה בקטע של שירים בעברית, קאזה עדיין מהווה פיתרון מצויין, ולרוב מהיר יותר מהאימיול

מה שכן, אל תהיה אדיוט ותוריד קאזה מ-kazaa.com, אלא את המודים הנקיים כדוגמת זה

http://www.filesharingplace.com/downloads/kazaa_lite_resurrection.php

שום ספיוור ושום בטיח, ועדיין עובד כמו שצריך

מה שכן, שירים בלועזית יורדים ממש לאט, אותם תוריד במיול, או לחילופין ב-limewire

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים