עבור לתוכן

Hugo Boss

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאין לתמונות הרבה משמעות והן דיי פשוטות אבל אני אהבתי את התוצאה אחרי העריכה (צבעים וכמובן Invert).

כאן ניסיתי לעשות משהו נחמד - עשיתי חשיפה של 8 שניות ושניתי את המקום של התאורה, אפשר לראות את התנועה של הפנס בחלק העליון של הבקבוק ולפי הצל המפוזר :

w49ei.jpg

ו -2 רגילות :

w32cv.jpg

w1b3xa.jpg

ואם זה מעניין מישהו אז ככה זה נראה במקור :

orig9mj.th.jpg

ולא ! זה לא פרסומת סמויה ! 8)

פורסם

הראשונה יפה, דווקא השלישית סתם.

פורסם

הראשונה שווה השלישית נראה כמו משקה אנרגיה שעשוי מגז תהור או משו :hat:אבל גם יפה

פורסם

הראישונה תמונה מדהימה! צבעים משהו! רק חבל שחתכת כל כך הרבה מלמעלה...

איזו מצלמה?

פורסם

כמו ש3DGOD אמר, הראשונה מדהימה אבל חבל שהבקבוק נמצא כל כך בראש התמונה ויש כך כך הרבה שטח למטה.

עריכה טובה, תמונה יפה!

פורסם
  • מחבר

A520

תודה על התגובות.

פורסם

אהבתי את הראשונה.

פורסם

חחח ורק אני אהבתי בעיקר את המקור, בלי INVERT ובלי כלום, קצת עידון וזה המנצח מבחינתי בין כולם כאן...

פורסם

העריכות פשוט הרסו , המקור נראה ממש מקצועי ,חשבתי שלקחת מודעת פרסומת וערכת אותה (הרסת יותר נכון..) , אבל אני מבין שאתה צילמת את המקור אז קבל מחמאה על הצילום המצויין אבל העריכות לא מוצלחות בכלל לדעתי , נראות חובבניות מאוד ..

פורסם

אשלים את הפוסט האחרון שנכתב לפניי, בדרך כלל כדי ש-INVERT פשוט יעבוד צריך תמונה מאד מיוחדת וספציפית לדעתי, סתם לקחת משהו ולעשות לו את זה כדי שיצאו צבעים מגניבים לא עוזר, במיוחד כשהמקור כל כך טוב יחסית לעריכה...

פורסם

אני מסכים עם קובי ו cleric, המקור נראה ממש מקצועי וחבל על העריכות, זה רק הרס לדעתי...

פורסם

KOM אתה צודק, אבל לדעתי לא במקרה הזה.

הINVERT הראשון שלו יצא ממש יפה בתמונה הראשונה (אבל הבעיה היא החיתוך כמו שכבר אמרו).

יצא לו שילוב צבעים מרתק, אומנותי מאוד, ובטח הרבה יותר מעניין מה"תמונת פוסטר" המשעממת של המקור.

הINVERT השני באמת מיותר (זה סתם INVERT רגיל בלי עריכה) ופחות יפה מהמקור.

KOSS, תתקן כבר את הראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים