עבור לתוכן

לוחות אם עם מחלק 1/6 ל-PCI שעובד, יש כאלה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר כמה ימים אני מחפש לוחות אם שמגיעים עם מחלק 1/6 ל-PCI שבאמת עובד וקיים, כמובן למעבדי AMD ומבוסס על ערכת השבבים KT333, האם יש כאלה?

תודה רבה,

מישה.

פורסם

אל תדאג, לא תגיע לבאס של 200. ולשאלתך, אני חושב של AT7 יש. אולי גם ללוח השני של אביט לKT333, הKX משהו...

פורסם
  • מחבר

אם אני אמצא AGIOA Y 0213 אני אגיע בכיף....

פורסם

זה בסדר. לא תמצא. אני אמצא מים בכינרת לפני שאתה תמצא.

פורסם

מה הבעיה הגדולה להגיע לבאס 200 ברגע שהמכפלה פתוחה?

כבר יש איזה מישהו מהפורומים שהגיע לזה, לא?

(שלא לדבר על המטרופים מחו"ל..)

פורסם

מטורפים? מה מטרוף בזה? אנשים מגיעים לזה גם עם מכפלה נעולה.. (עם הסטאפינג הנוכחי).

בקש רללוחות, אין באף לוח- יש לוח של IWILL XP333R..אבל הוא מבוסס עלי.

פורסם
  • מחבר

אוף... :-\

פורסם

מצד שני, אם אתה לוקח AT7 למשל, אז אתה יכול להשתמש בדברים O\B..ולדאוג לקבל כרטיס מסך שיעמוד בזה- וכך להגיע ל200...

פורסם

The_Byter הגיע קרוב מאוד ל200 (196 או משהו כזה) עם מכפלה פתוחה. הראדון 8500LE של הרקולס עומד יפה ב BUS הזה (וזה Kא266A בלי מחלק ל 166!) עם כל האופציות מופעלות על AGP*4.

פורסם

ב8KAH של אפוס יש את המחלק 1\5..למרות שהוא KT266A.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אין...

אבל יש מחלק לזכרון. זה הטריק. הכרטיס מסך וה PCI מחזיקים מעמד באוברקלוקינג די רצחני

פורסם

אפשר לעשות LOCK ל-PCI וAGP לא?

פורסם

אין...

אבל יש מחלק לזכרון. זה הטריק. הכרטיס מסך וה PCI מחזיקים מעמד באוברקלוקינג די רצחני

יש, בדוק..אחרת אף אחד לא היה מגיע ל200 או משהו קרוב עם הלוח הזה.

פורסם

אין...

יש, בדוק..אחרת אף אחד לא היה מגיע ל200 או משהו קרוב עם הלוח הזה.

לא אחי... אין - זה בדוק נבדק ונבדק מחדש ונטחן הרבה פעמים. זה פשוט מחלק לזכרון - הוא לא מחלק את ה PCI וה AGP - מה שהוא כן נותן זה לרוץ במהירות זיכרון של 133 כשאתה על FSB של 166... וככה אפשר להגיע ל 200 בלי עם תדר זכרון הגיוני...

אין טעם להתוכח כי אני יודע שה AGP רץ על תדר באיזור 96mhz - הכרטיס משוט אכל את זה כמו גדול (עם AGPX4, Fast Writes והכל...) זה אומר 192FSB - ואני חושב שזה גם הגיע קצת יותר גבוהה...

פורסם

וב, בדוק את זה שוב..יש 1\5- בטוח..לוח הKT266A מבין הטובים אם אל הטוב ביותר- עקב הדיווידר הנ"ל...ואיך בדיוק אתה מנס הלזהות את התדר של הPCI\AGP? הזיהוי של סנדר הלא נכון..פעולתו של הדיווידר הוכחה ע"יא נישםש עברו מהלוח של אסוס למשל, ללוח הזה והגיע לFSB הרבה יותר גבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים