עבור לתוכן

אפשר לעשות דבר כזה? [אוזניות סראונד+מערכת 2.1 על כרטיס 7.1 סטנדרטי]

Featured Replies

פורסם

אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021]

בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית?

אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 :s07:] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי..

תודה לעונים..

פורסם

חבר את השקע של האוזניות לאוזניות ואם יש לך 7.1 מובנה אז יש גם יציאה דיגטלית (אופטית או קוקסואלית) אותה תחבר למערכת שלך ונגמר סיפור (בתנאי שהמערכת שלך היא רסיבר)

פורסם
  • מחבר

חבר את השקע של האוזניות לאוזניות ואם יש לך 7.1 מובנה אז יש גם יציאה דיגטלית (אופטית או קוקסואלית) אותה תחבר למערכת שלך ונגמר סיפור (בתנאי שהמערכת שלך היא רסיבר)

חח זה לא מערכת,זה סתם 2.1 סטנדרטי =\

פורסם

אז תעיף אותו.. זה מה שאני הייתי עושה מוציא ושם אותו בצד ...

פורסם
  • מחבר

אז תעיף אותו.. זה מה שאני הייתי עושה מוציא ושם אותו בצד ...

אין אפשרות למה שאמרתי?

כי בסרטים וסדרות אני לא יכול לשבת ככה עם האוזניות מול המחשב :behead:

פורסם

2 אפשרויות יכול להיות שיש לך שקע מיוחד רק לאוזניות כמו לחלק מהכרטיסים...

אפשרות שניה לשים מפצל שקע אחד חבר לאוזניות ושקע שני חבר לרמקולים... המפצל עולה 5 ש"ח בכל רשת כמו הום סנטר וכ"ו...

פורסם
  • מחבר

2 אפשרויות יכול להיות שיש לך שקע מיוחד רק לאוזניות כמו לחלק מהכרטיסים...

אפשרות שניה לשים מפצל שקע אחד חבר לאוזניות ושקע שני חבר לרמקולים... המפצל עולה 5 ש"ח בכל רשת כמו הום סנטר וכ"ו...

אבל זה לא סתם אוזניות סטריאו ב5 שקל :s07:

זה סראונד

5 חיבורים+חיבור MIC

+חיבור אחד למערכת 2.1 של אלטק לנסינג..

יש מספיק חיבורים בכרטיס קול ההוא השאלה היא אם אפשר להגדיר את מה שאני צריך בכרטיס קול ><

ואם לא,אז אם אפשר להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן..

פורסם

יש שלוש דרכים לעשות את זה: לבנות מתאם בסגנון מה שfire1ce עשה.

להשתמש בשני כרטיסי קול וברגע שרוצים להחליף הולכים לבקרת הסאונד בcontrol panel ומחליפים לכרטיס הקול הרצוי.

לוותר בכלל על הזלמן (בכלליות לא הייתי הולך על הזלמן לדעתי המדוזה הרבה יותר טובות) לקחת מדוזה בחיבור USB ובמקום לקנות עוד כרטיס קול המדוזה באות עם אחד מובנה.

והרביעית,להחליף כל פעם בצורה ידנית למה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אוף >:

בטוח שאי אפשר לחבר את הכל בו זמנית?

זה 5.1 מה שמשאיר 2 יציאות אנלגיות פנויות+הSPDIF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים