פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר אצלי ועוד כמה חברים בערך 5 לי זה עשה הכי פחות בעיות כי היה לי מקאפי ועוד כל מיני שטויות בהתחלה זה עובד טוב אבל בהמשך .......קספרסקי שולט יכל להיות שאין לך בעיות כל כך ביגלל הקספרסקי (גיל)סלח לי אבל אתה אומר שטויות-עם ADAWARE אין בעיות...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים עובדות זה עובדות גם בחנויות מחשבים אמרו לי זה וירוסים אולי זה היתחדש בכל זאת עבר הרבה זמן אסור לצטט תגובה מעליך
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים לי ככה יש את:אנטי וירוס: קספרסקימסיר רוגלות: אד אוור,ספייוואר דוקטורתחזוקה כללית: CCleanerאני לא פוחד מאיומים ברשת - מה זה החרטא הזה :-/,אבל אין לי כוח לפרמט כל שבוע בגלל וירוסים או משהו אז אני מעדיף תוכנות הגנה וכד'...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר מה קשה להבין יווווווו אתה לא מקשיב אז אל תקשיב אבל חלס אל תשגעחחח סבבהאני הבנתי(פשוט לא הבנת שהבנתי)אמרו לך שזה וירוס אז הם דפוקיםאז באמת חלסלי ככה יש את:אנטי וירוס: קספרסקימסיר רוגלות: אד אוור,ספייוואר דוקטורתחזוקה כללית: CCleanerאני לא פוחד מאיומים ברשת - מה זה החרטא הזה :-/,אבל אין לי כוח לפרמט כל שבוע בגלל וירוסים או משהו אז אני מעדיף תוכנות הגנה וכד'...ברור...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מאז שהתחלתי להשתמש ב- FireFox אמרתי שלום לכל התוכנות כמו Ad-Aware או Spybot S&D, תודה לאל לא נכנסים אלי שום adwares.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים הצורך תלוי בבנאדם. 95% מהמשתמשים יקבלו הגנה מלאה רק ע"י אנטי וירוס אחד, אנטי-רוגלה אחד, וקיר אש פנימי של ווינדוס. אני ב-5% הנותרים שמורידים כל מה שזז ולכן הסיכוי שלי לחטוף טרויאן חדיש-דש שנולד רק לפני שעתיים הוא די גבוה. אז אני צריך תוכנות רבות להתגונן (לפחות שניים מכל סוג: אנטי וירוס, אנטי רוגלה, אנטי טרויאן, וחומת אש אחת גבוהה וחזקה).
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אנשים אני ממליץ למי שגולש הרבה ומרבה ליהיות על המחשב יום יום בערך והמחשב דולק נונסטופ.. - קודם כל אנטי וירוס אחד! + להישתמש כל חצי שנה או מתי שיש לכם זמן, להיתמש בכמה סריקות וירוסים און ליין. - לשים חומת אש אחת טובה, חזקה, ופופולרית זונאלארם למשל. - להישתמש לפחות ב3 תוכנות אנטי ספיי חזקות! ופופולריות + תוכנה להסרה ידנית מיתכוון להיג'אקדיס. - להישאר מעודכן!
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אנשים אני ממליץ למי שגולש הרבה ומרבה ליהיות על המחשב יום יום בערך והמחשב דולק נונסטופ.. - קודם כל אנטי וירוס אחד! + להישתמש כל חצי שנה או מתי שיש לכם זמן, להיתמש בכמה סריקות וירוסים און ליין. - לשים חומת אש אחת טובה, חזקה, ופופולרית זונאלארם למשל. - להישתמש לפחות ב3 תוכנות אנטי ספיי חזקות! ופופולריות + תוכנה להסרה ידנית מיתכוון להיג'אקדיס. - להישאר מעודכן! GJ :yelclap:
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אוקי נתחיל ממניפיירוואליםמחשב 1 שהוא שרת שמריץ לינוקס ויש בו פיירוואל שאני קנפגתי אליו מחוברים עוד 2 מחשבים ברשת סמבהעכשיו על כול מחשב יש עוד פיירוואל ותתוכנות הבאותאנטי ווירוס nod32דפדפן שכולל בתוכו אני פופ אפ firefox spy bot serch and destroyad were se prohighjackthiseasy cleanerad watch של ה ad were ו ה tea timer של ה spybot
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים זהו מערך האבטחה שלי:zone alarm proang 7.1 procounter spy1.5spyware doctor 3.8spy sweeperxoft spy trend micro antispywareכמובן שאני גולש בפירפוקס,ולתחזוקה כללית למחשב יש tune up 2006 ורגיסטרי מכניק 5.וגם יש לי hide ip פלטניום.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אני משתמש ב:KASPERSKY AV 5.0.527 מחכה לגרסה 6NETLIMITER אחלה של פיירוול (כן יש לו אפשרות לפיירוול למי שאומר שאין...)WINDOWS DEFENDERSPYBOT S&DAD-AWARE בקושי, חושב על למחוק כבר...CCLEANERHIJACK THISADVANCED SYSTEM OPTIMIZERSYSTEM MECHANIC PRO 6וFIREFOX המבורך...
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אנשים אני ממליץ למי שגולש הרבה ומרבה ליהיות על המחשב יום יום בערך והמחשב דולק נונסטופ.. - קודם כל אנטי וירוס אחד! + להישתמש כל חצי שנה או מתי שיש לכם זמן, להיתמש בכמה סריקות וירוסים און ליין. - לשים חומת אש אחת טובה, חזקה, ופופולרית זונאלארם למשל. - להישתמש לפחות ב3 תוכנות אנטי ספיי חזקות! ופופולריות + תוכנה להסרה ידנית מיתכוון להיג'אקדיס. - להישאר מעודכן! לדעתי הגזמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.