פורסם 2006 באפריל 2419 שנים ווואו אחי אני פארנואיד בקשר לזה.... יש לי פיירוול,2 אנטיוירוסים,ו2 תוכנות נגד ספייוור
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים על המחשב שלי יש...פיירוולAVGNOD32Spybot - Search & DestroyCounterSpyAd-Aware SE PersonalHide IP Platinum
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים זה תלוי באילו אתרים אתה גולש וכאלה. נגיד מי שגיימר יספק באנטיוירוס אחד וספייוור אחד(כמוני)
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים יש לי רק אנטיוירוס: נוד 32 שולט!!אין לי שום פירוול לא חומרה ולא תוכנה, וגם לא ראוטר והכל מצוין.אין לי שום ANTI SPY, כי לא מגיעים לי SPY בכלל. פעם היו לי כמה-אבל הם תמיד לא מצאו כלום-כי הכל אצלי נקי. חוץ מזה-עם FF מי בכלל צריך אותם..אז אין לי שום תוכנת תיקון חוץ מנוד-שגם כן לא מוצא לי כלום.(כי כמובן אין אצלי מה לחפש)לא מפחד משום איומים כי הם מדלגים על המחשב שלי מסיבה כלשהיא..
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים 2 אנטיווירוס והמחשב זז ? טוב אולי אנטי קל ADAWARE מביא וירוסים כמו שהודי מביא כינים חח
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר 2 אנטיווירוס והמחשב זז ? טוב אולי אנטי קל ADAWARE מביא וירוסים כמו שהודי מביא כינים חח מי אמר ש ad aware מביא וירוסים ?
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים תוכנה טובה דווקא. אני משתמש ב קספרסקי,ספייבוט , הד הייר 6, וינדוס וושר,ואנטי קרש
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אצלי ועוד כמה חברים בערך 5 לי זה עשה הכי פחות בעיות כי היה לי מקאפי ועוד כל מיני שטויות בהתחלה זה עובד טוב אבל בהמשך .......קספרסקי שולט יכל להיות שאין לך בעיות כל כך ביגלל הקספרסקי (גיל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.