פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר תשמע, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לשנים רבות.בינינו הטכנולוגיה מתחילה להגיע למקום ששאומנם אפשר עוד לחדש בו אבל כבר כמעט ולא צריך.מעבדי 64 לא יעברו כל כך מהר ל128עוד היום כבר ניתן להשתמש במעבדי חד ליבה ככה ששני ליבות במעבד זה מעל ומעברוכך גם זכרונות.למחשב ממוצע, זיכרון של 2048 יאפשר לו להריץ המון תוכנות במקביל רק שאני רוצה לכוון בכל מקרה לעתיד למקרה שאני אצטרך את זה אז אני רוצה משהו איכותי ומהיר ובגלל זה אני לא קונה DDR1ובגלל זה אני כן קונה משהו ממש מהיר ומקסימום אם אני אצטרך לשדרג אז אני אקנה בעתיד את אותו אחד שגם הוא כבר מהיר ואז הם עוד יעבדו יחד Dual.כרטיסי מסך גם כן די מיצו את עצמם לדעתי והיום כרטיס High end כבר נותן ביצועים שאני לא רואה משחקים שמסוגלים לעקוף אותו.היום המשחקים נראה ממש מצוין עם כרטיס כזה.הדבר היחיד שאני רואה בו עוד שנים של פיתוח זה הכונן הקשיח ונראה שה-Raptor הולך בכיוון הנכון.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים תראה, אני רוצה לקנות את הזיכרון הכי טוב כי נורא חשוב שלא יהיה לי צוואר בקבוקאז דבר ראשון זה מבחינתי צריך להיות DDR2 במהירות 800הנפח צריך להיות 2048היחיד בארץ שראיתי כזה הוא של Corsair CL3 שעולה 2200פחות מטריד אותי הכסףהכי נורמלים זה אולי G.Skillאבל בינתיים אין לך צורך ב-800MHz כי אוטומטית זה יעבוד על 667MHz מקסימום.עם הקונרו יהיו יותר זכרונות 800MHz, בפרט בארץ, ומחיר יותר נמוךאגב זה תמיד נראה ככה לגבי הכרטיסי מסך, ותמיד ייצא משחק חזק שיקרע כל כרטיס בשוק, השלב הבא זה DirectX 10 והמנוע Unreal 3.0 שישולב במשחק Unreal 2007. בינתיים הוא מבטיח הרבהלגבי הכוננים העתיד נמצא בכונני Flash ענקיים ולא ב-Raptorים
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר דבר ראשון, למה שלא יעבוד ב-800? האם זה בגלל התאימות ללוח או למעבד והאם זה עדיין יקרה עם קונרו?דבר שני, אני לא ממש רואה בשנים הקרובות, את כונני ה-flash גדלים כל כך מהר לגדלים של מאות ג'יגה
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מצד שני אני לא רואה כוננים עם זרועות מכאניות מגיעים למהירויות כאלה גבוהות
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר תשמע, ה-raptor אומרים עושה עבודה טובהברור שאין להשוות לכרטיסי זיכרון אבל זה כבר מגמהאבל לך תדע, אולי ימציאו משהו חדש
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים דבר ראשון, למה שלא יעבוד ב-800? האם זה בגלל התאימות ללוח או למעבד והאם זה עדיין יקרה עם קונרו?דבר שני, אני לא ממש רואה בשנים הקרובות, את כונני ה-flash גדלים כל כך מהר לגדלים של מאות ג'יגהלא יעבוד ב-800MHz כי אין לו עדיין תקן JEDEC (הגוף שקובע תקנים למוליכים למחצה) ולכן אין ערכות שבבים שתומכות אוטומטית ב-800MHz.לגבי הכונני פלאש לפי כמה שבועות Samsung הציגה כונן Flash שכזה בנפח 32GB, אב טיפוס אמנם, אבל בהחלט צעד בדרך הנכונה.ה-Flashים מתאפיינים במהירויות גבוהות מאוד וזמני גישה הרבה יותר נמוכים לעומת כוננים מגנטיים (דיסקים קשיחים)
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים פלאש!!זה הדבר החדש!פעם שמעתי גם על זכרונות ראם שעובד על מגנטים (משהו כזה לא זוכר בדיוק)אני לא זוכר בכלל איך קוראים לטכנולוגיהאמרו שזה הרבה יותר מהיר וזה לא צורך בכלל חשמל אז זה לא נמחק שהוא לא מקבל חשמלאבל זה כבר קשור פחת לנושא
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אתה אולי מדבר על הפיתוח של Gigabyte שמשתמש בזכרונות DDR SDRam בתור דיסק קשיחהחדשה על זה
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים לא לאאני חושב שראיתי את זה ב howstuffworks.comאני זוכר רק את התמונה ששמו שםזה אמור לעבוד בצורה של מגנטים קטנים אחד על השני ואז שהם זזים זה מצב "1" או מצב "0"משהו כזה
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר לא יודע, קשה לי להאמין שיגיעו כל כך מהר לזכרונות של מעל 500 ג'יגהוגם אם יגיעו הם בטח יצטרכו קירור מטורף ויעלו בהתאםאם כבר אז לקחת סט זכרונות 32, לחבר את כולם ללוח ספציפי שהוא בעצמו יתחבר למחב ממש כמו הארד דיסק וגם אז זה יראה גדול מדי ויצטרך קירור מיוחד.העתיד לפי דעתי לא נמצא בזה.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אולי העתיד לא נמצא בטכנולוגית הפלאש העכשווית אבל הוא בטח לא נמצא בהארד דיסק קונבנמיונאליאתה צריך להבין שהארד דיסק של היום בחיים לא יוכ להגיע להמהירויות של זכרונות פלאז ולא משנה אם ימציאו דיסקים של 25K RPMבגלל סיבה אחת פשוטהחלקים מכאניםיש בו חלקים נעיםזאת המגבלה הכי גדולה שלובגלל זה לפלאש יש הרבה יותר פוטנציאל להצליח יותר בעתיד
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים פעם שמעתי גם על זכרונות ראם שעובד על מגנטים (משהו כזה לא זוכר בדיוק)אתה מתכוון לMRAM http://en.wikipedia.org/wiki/MRAM יש כבר רכיבים שאפשר להזמין אבל אני בטוח שהמחיר בהתאם ושהספקים לא מוכרים לכל אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.