עבור לתוכן

Error...

Featured Replies

פורסם

post-2592-1145823990.jpg

פורסם

מה זה?

פורסם

עזריאלי?

המרובע?

נראה כמו שלט פרסומת או כיסוי לפיגומים.

משהו בתמונה מאוד מגניב, הפתח למדרגות לתוך הדבר הענק הזה וגם הפתח השחור, מאוד לא ברור, מאוד מעניין.

פורסם

אני חושב שהבנתי פה את הרעיון, ואת מה שאתה מנסה להעביר בתמונה. אך אני לא בטוח.

לא כדאי שתתן על התמונה(ובכלל באופן כללי על התמונות) אולי איזה הסבר שלך: איך אתה מפרש את התמונה, מה כל חלק וחלק אומר(בשבילך כמובן) בתמונה וכד'.

ואחרי זה, שכולם כבר יבינו פחות או יותר את הכיוון הכללי - כל אחד יוכל לפרש את זה בדרך שלו ולהביא את זה לכיוונים אחרים, והשמיים הם הגבול :)

למרות שלרוב, הכותרת אומרת הכל וממנה אפשר להוציא המון דברים.. אבל בכל זאת.

מבין למה אני מתכוון, או שאני סתם מדבר פה שטויות? :P

פורסם

נראה כמו הסרט CUBE

קריפי :errrr:

זה הבניים השלישי של עזריאלי לא ?

פורסם

תמונה מעניינת ולא שגרתית.

מתן, אני מופתע כל פעם מחדש (לטובה :smile1: ) מההודעות שלך כאן בפורום צילום ;) ברוך הבא.

עזריאלי?

המרובע?

כן.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהבנתי פה את הרעיון, ואת מה שאתה מנסה להעביר בתמונה. אך אני לא בטוח.

לא כדאי שתתן על התמונה(ובכלל באופן כללי על התמונות) אולי איזה הסבר שלך: איך אתה מפרש את התמונה, מה כל חלק וחלק אומר(בשבילך כמובן) בתמונה וכד'.

ואחרי זה, שכולם כבר יבינו פחות או יותר את הכיוון הכללי - כל אחד יוכל לפרש את זה בדרך שלו ולהביא את זה לכיוונים אחרים, והשמיים הם הגבול :)

למרות שלרוב, הכותרת אומרת הכל וממנה אפשר להוציא המון דברים.. אבל בכל זאת.

מבין למה אני מתכוון, או שאני סתם מדבר פה שטויות? :P

אני מצטרף לשבי, אני מא דשמח לראות אותך מצטרף לפורום, מגיב ארוכות ועדומה, ברוך הבא ואשמח לראות אולי אפילו תוצאות שלך :)

בקשר לתגובתך, שמע הפירוש שלי לא צריך להגביל אף פירושים אחרים או להטוות דרך לדעתי, , למשל כשאתה בא לתערוכה לדעתי אתה צריך להסתכל על האמנות ורק אז לקרוא את ההסבר הקטן שלידה...

אשמח לרשום את ההסבר אולי מאוחר יותר...

פורסם

בכיף חברים..

מאז שהפורום הזה התקדם כ"כ, פשוט תענוג לעבור פה על היצירות של המשתמשים :)

יש משהו בדבריך קובי.

מה שאני חשבתי, זה שההסברים שלך - צלם התמונה, יכולים לתת קצה-חוט מסויים למשתמשים כמו D-M-X למשל

שפשוט לא היה לו שמץ של מושג מה המשמעות של התמונה.

אז אולי עם מס' הסברים(אפילו מצומצמים), זה היה יכול להוות לו כבסיס לפירושים אחרים שיתפתחו אצלו(ואולי אפילו פירושים שלא מתקשרים בשום אופן לפירוש שאתה תתן)

אני אתן דוגמא שלא קשורה, אבל עשויה להבהיר באופן טוב יותר את הנקודה שלי:

אם למשל אני עושה תרגיל במתמטיקה, ונתקעתי בתרגיל מסויים.

אז אולי אם מישהו יבוא ויסביר לי ממש מעט מהתרגיל, אני אוכל להתקדם הלאה, ואפילו לתרגילים שונים ואף קשים יותר.

בכל אופן, אני לא ממש רוצה להסיט את הדיון הזה, שכן אני מעדיף שהדיון יהיה בעיקרו על התמונה(המעניינת) שצילמת, ולא על דברים מסביב.

ואולי נמצא אפילו זמן גם לדון על הדברים האלו בנפרד.

ו.. אני רוצה לחשוב עוד קצת על התמונה, ואולי אני אמצא לה אפילו פירושים עוד יותר מעניינים.

כשאני אנעל על משהו - אני אפרסם אותו כאן.

קצת Off-Topic:

אין לי מצלמה כרגע(המינולטה הישנה שלי לא נחשבת), אך אני מאמין שבקרוב מאוד תהיה לי אחת(נמאס לי כבר להגיד את זה :/), ואז אני אוכל ללמוד יותר על כל הנושא המעניין הזה של צילום(צילומים בעליי משמעויות ופירושים שונים, ולא צילומי פרחים שהפכו להיות משעממים כ"כ ביחס לצילומים כאלו ואחרים)

פורסם

תמונה מעניינת מאוד, אם כי לא הבנתי מה זה בכלל...

פורסם
  • מחבר

תמונה מעניינת מאוד, אם כי לא הבנתי מה זה בכלל...

זה הבניין המרובע של עזריאלי שהתחילו בבניתו, מה זה מעבר ? זה כבר נתון לפירוש שלך :)

פורסם

לא אהבתי את התמונה,גם בגלל שצילמת מהצד ולא חזיתית אבל לא רק.

לא מספיק חזקה לדעתי האמירה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים