עבור לתוכן

חימום מעבד , אבל אני לא בטוח אם הוא מתחמם באמת =/

Featured Replies

פורסם

היי לכלום , אני חדש פה בפורם ובאתר בכלל.

ברצוני לשאול: בביוס וב- EVEREST הטמפרטורה של המעבד היא 54 מעלות (מעבד AMD בארטון 3200+)

העניין הוא כזה מתיי שאני נוגע בהיטסניק של המעבד הוא קריר ביותר ואיאפשר להגיד שהוא באמת 54 מעלות.

יש מצב שיש לי בעיה בסנסור?

או שיש סיבות אחרות לעניין ? גריז תרמי ישן שלא מוביל חום קראוי?(החלפתי לפניי שנה).

אני בטוח שזה לא הבעיית סרקולצית אוויר בגלל שיש לי שתיי מאוררים מקדימה , אחד מלמעלה , שתיים בדלת , ושלוש מאחורה , אני יודע שזה מוגזם ::).

אשמח עם תעזרו לי חבר'ה.

פורסם

בכותרת תשנה "עם" ל"אם" ותוריד את ה"=/" ובמקומו שים "." .

יש מצב שהsensor מזייף , איזה לוח-אם יש לך?

פורסם

אולי גם זה בגלל שהיטסינק לא מקררר טוב את המעבד ואז אתה בעצם מרגיש חום של גוש מתכת ליד רדיאטור...

פורסם

יש גם אפשרות שהגוף קירור לא יושב טוב על המעבד

וזו כנראה הסיבה לטמפ' מעבד גבוהה וגוף קירור קריר....תבדוק שוב אם הוא מחובר כראוי ויושב טוב..

ובכל מקרה כמו שסאב איקס אמר יכול להיות שהבעייה אכן במד טמפ'

פורסם
  • מחבר

ואו :) , תודה על התגובות המהירות !

הלוח אם שלי זה ga-fn400 pro2

פורסם
  • מחבר

יתכן שזה המד טמפרטורה.

דיסלקט שכמוני * GA-7N400 PRO2

פורסם
  • מחבר

אמממ , בדקתי את העניין אם ההיטסניק יושב טוב על המעבד ואכן כן הוא יושב טוב עליו.

שכחתי להוסיף , שהמעבד עבר OC מ-166 FSB ל-180 FSB (לא משהו) יתכן שהבעיה בזה?

אמממ , אני משאר שזה החישן.

פורסם

בכותרת תשנה "עם" ל"אם" ותוריד את ה"=/" ובמקומו שים "." .

יש מצב שהsensor מזייף , איזה לוח-אם יש לך?

חח תודה Subx! לימדת אותי לעשות סמיילי חדש "." חחחח

היי לכלום , אני חדש פה בפורם ובאתר בכלל.

ברצוני לשאול: בביוס וב- EVEREST הטמפרטורה של המעבד היא 54 מעלות (מעבד AMD בארטון 3200+)

העניין הוא כזה מתיי שאני נוגע בהיטסניק של המעבד הוא קריר ביותר ואיאפשר להגיד שהוא באמת 54 מעלות.

יש מצב שיש לי בעיה בסנסור?

או שיש סיבות אחרות לעניין ? גריז תרמי ישן שלא מוביל חום קראוי?(החלפתי לפניי שנה).

אני בטוח שזה לא הבעיית סרקולצית אוויר בגלל שיש לי שתיי מאוררים מקדימה , אחד מלמעלה , שתיים בדלת , ושלוש מאחורה , אני יודע שזה מוגזם ::).

אשמח עם תעזרו לי חבר'ה.

זה שאתה נוגע בלמעלה של ההיטסינק לא אומר כלום.....ההיטסינק חם בעיקר למעטה, וזה שהמעבד הוא 54 מעלות לא אומר שההיטסינק אמור להיות 54 מעלות.....האלומיניום לא יכול לקחת על עצמו את כל החום...

פורסם
  • מחבר

אמממ , נגעתי בתחתית ההיטסינק ... וזה נראה לי מוזר שבביוס זה 54 מעלות , והחום לא מורגש מתי שנוגעים בו.

פורסם

זה שהמעבד הוא 54 מעלות לא אומר שההיטסינק הוא 54 מעלות....שוב, ההיטסינק לא יכול לקחת על עצמו את כל החום של המעבד ולהקפיא אותו....

פורסם
  • מחבר

חחחח , כן הבנתי אני לא טיפש אולי כן :)

אז אתם אומרים שזה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים