פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אני מנסה להתקין תוכנה של DOS והמחשב רושם לי :windows/system32/autoexec.ntthe system file is not suitable for running ms dos אגב איך עושים print screen כדי שאני אוכל להדביק בדיוק את הבעיה??
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אגב איך עושים print screen כדי שאני אוכל להדביק בדיוק את הבעיה??לחיצה על כפתור Print Screen במקלדת (לפעמים כתוב PrtScn) ואז אתה יכול לעשות הדבק בכל תוכנה שתרצה.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים דוס לא מתקינים על גבי חלונות... אתה צריך דיסקט התקנה של דוס עם אפשרות לבוט מהדיסקט ולהתקין משם כמו ווינודס רק תבדוק שבביוס יש לך בוט מדיסקט בעדיפות ראשונה.. ואחרי ההתקנה צריכים להיות לך תפריט לבחור מה לעלות אם את מערכת חלונות או סביבת דוס..
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים דוס לא מתקינים על גבי חלונות... אתה צריך דיסקט התקנה של דוס עם אפשרות לבוט מהדיסקט ולהתקין משם כמו ווינודס רק תבדוק שבביוס יש לך בוט מדיסקט בעדיפות ראשונה.. ואחרי ההתקנה צריכים להיות לך תפריט לבחור מה לעלות אם את מערכת חלונות או סביבת דוס.. תוכנה של דוס אפשר להתקין בווינדווס .. אף פעם לא ניסית ?
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים תוכנה של דוס יכול להיות גם כל תוכנה שרצה בעזרת הדוס כמו חלונות 98 דוס עצמו הוא מערכת הפעלה (לא היה לי משהו אחר לתאר את זה) יש כל מיני גרסאות ש דוס עם אפשרות להריץ אותם דרך חלונו כמו לטורבו פסקל אבל איך להגיד לך את זה הם שוות לתחת...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר אני לא צריך להתקין DOS, אני צריך להתקין C++ וזה הerror שהוא רושם לי! וחשבתי לעשות printscreen כאן אבל הוא לא מאפשר לי להדביק... מישהו??? אני נואש..
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אתה מדבר על הקומפיילר Turbo C++?אם כן, פשוט תוריד אותו מכאן:http://tau.ac.il/~figus/tc.exe
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים זו בעיה נפוצה.חיפוש קטן על autoexec.nt בפורום או בגוגל ימצא לך את הפתרון.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים פתח את תיקיית : c:\windows\repair\ העתק משם את הקובץ autoexec.nt אל תוך: c:\windows\system32 בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.