פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים תחשבו שלא היה קיים האינטרנט (לא שלא הייתם מחוברים, פשוט לא היה קיים כזה דבר.)לא היה שום קישור חיצוני מהחשב שלכם.(מי שחושב שזה סקר מטומטם, שפשוט לא ישתתף)
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים הייתי מת.אין לי משחקים במחשב והשימוש היחידי בו הוא להוציא עצבים על המארז או המסך..(תמונות בקרוב) או לגלוש באינטרנט...אם לא היה אינטרנט הייתי עכשיו בחוץ שותה חשיש ומעשן בירה.... :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים אם לא היה אינטרנט יכול להיות שדברים רבים בעולם הזה לא היו כפי שאנחנו מכירים אותם כיום
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מחבר שכחתי לציין שאם לא היה אינטרנט:כמעט ולא הייתי משתמש במחשב, אלא רק בשביל להדפיס או משהו בסגנון...
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים אני זוכר לפני הADSL היה לי מודם דפוק וקו אחד בבית אז בקושי הייתי ליד המחשב אכשיו שיש אינטרנט תמיד אז אני הרבה יותר ליד המחשב
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים היה הרבה יותר כיף בעולם. לא היו ת'רדים של "מחשב ב10K שקל!!"תחשבו שללא אינטרנט חלק משמעותי מהתקשורת ה(פוסט?-)מודרנית היה נעלם.
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים ותחשבו גם שתופעת הווארז הייתה נעלמת! (הלוואי) :-\וכל דבר יש חסרונות ויתרונות
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים אם המחשב היה מגיע לרמה בערך של היום ללא אינטרנט, היה חייב לקום מישהו ולהגיד: איך, איך יכול להיות שאנחנו בשנת 2002, אנשים יכולים ליצור קשר בין אחד לשני מבלי לצאת מהבית דרך טלפונים, ליצור קשר עם אנשים מחוץ לבית ע"י טלפונים סלולריים לשלוח הודעות, לשחק במחשב, לטוס במטוסים לכל העולם ולעשות הכל!!! למה שלא נקים רשת קישורית בין המחשבים?! :o". מצד שני, אם לא היה אינטרנט, רוב הסיכויים הם שלא היית שואל אותנו :lol:
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים אם לא היה אינטרנט?... כולנו היינו בחוץ עכשיו מחפשים כוסיות ומזיינים כל היום.
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים מחבר אם לא היה אינטרנט?... כולנו היינו בחוץ עכשיו מחפשים כוסיות ומזיינים כל היום.וזה רע? ;D :smoke: :anim-jjd:
פורסם 2002 בספטמבר 2323 שנים אם לא היה אינטרנט?... כולנו היינו בחוץ עכשיו מחפשים כוסיות ומזיינים כל היום.אכן :-\מוות לWORLD WIDE WEB!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.