פורסם 2006 באפריל 2319 שנים זה רק אני או שהכלבה הזאת נראית לי פסיכוטית , עם העיניים האלה שלה ...מה אתם מאכילים אותה ? צ'ונט עם גאנג'ה ?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר חחזה רק במצלמה יצא לי ככה,ככה היא נראה יותר נורמלית והיא זקנה גם בת איזה 9 שנה משהו כזה...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים ההאאאאאאאא , אין לי מה להגיד יותר Im Speechless אגב , אחי אני מצטער מעומק ליבי אבל הכלבה שלך ממש מכוערת( פינצ'ר? יאאק )
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים של מי המשפט במקור? של צביקה פיק : --- בקשר לנושא, יופי לך, זה לא רוח רפאים, אפשר להירגע :
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים של צביקה פיק : --- בקשר לנושא, יופי לך, זה לא רוח רפאים, אפשר להירגע : מה נפלתם עליי יא מתנשאים. זה לא שהמשפט נותא יש מאין, בטוח מישהו אמר אותו ראשון! אני רוצה לדעת מי האיש. ואל תחזרו אליי שוב בהודעה מתנשאת של: "מה זה משנה לך"
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים חברה הנה מקרה שקרה לי....אני יושב גולש... פתאום אני רואה שאני מקליד דברים בלי ללחוץ על המקלדת....אז חשבתי שפרצו אלי למחשבהרצתי אנטיוירוס (למרות שאין לי) עשיתי סריקת SPYWAVE ולא נמצא כלום...החלפתי IP התחברתי שוב לאינטרנטוזה קרה שוב!!פתאום אני רואה שלא ניתקתי את המקלדת השניה והחרגול שלי מקלי לי דברים!!אז צילמתי אותוהנה סרטון קצר של החרגול שלי כותב חיבורhttp://video.google.com/videoplay?docid=-3884442307273625167&q=typing&pl=true
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים זה רק אני או שהחרגול הזה אשכנזי?? סתם לא קשור הכלבה הזאת לא ממש יפה אבל "על טעם וריח אין מה להיווכח" מי רשם את זה ראשון?? אברהם אבינו?? בקיצור הכלבה שלך רוצה גם אז תן לה לשחק סימס או משו כי הכלב שלי אוהב סימס ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.