פורסם 2006 באפריל 2319 שנים כל כך EMO...סליחה, אבל ממש לא אהבתי\הבנתי את התמונות.לא מבחינת האיכות של המצלמת אינטרנט שלך, ולא את הרעיון שלהם (תקרא לי רדוד...)
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אני גם לא כ"כ אהבתי את התמונות, משום שאין שום דבר שמייחד אותן(לדעתי כמובן) אבל מבין כל התמונות, התמונה השנייה היא הכי טובה, משום שלתאורה יש תפקיד חשוב בהקשר לנושא - עצב. משום שחצי צד של הפנים שלך הוא "אפל", דבר שלדעתי מוסיף לאווירה של העצב שניסית ליצור בתמונות(דמעות זה לא הכל )
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר כל כך EMO...מה הקשר!!!?????וחוץ מזה שתראה איזה תמונות הוצאתי עם המצלמה הזאת לא תגיד עליה שהיא כבר מצלמת אינטרנט.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים סליחה עם נעלבת.זה פשוט נראה לי כך.רגע, זאת לא מצלמת אינטרנט או כן?אמרתי בגלל הזווית שלה, על המסך זה נראה, וגם בגלל הרזולוצייה הקטנה.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים התמונות האלה מעבירות בי תחושת אימה וחרדה , כאילו שמשהו רע הולך לקרות .עוד מישו חש כמוני ?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אני מאמין שזה אמור להיות מישהו שאוכל כאפות על עצמו , כך זה נראה לי מכאן לפחות .
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר דיי לשחק אותה מה אתה מלכלך?סה"כ ניסיתי ליצור תמונה ולא הלך ממש.מה אתם ישר קופצים למסקנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.