עבור לתוכן

דקר את אשתו 86 פעמים, הורשע רק בהריגה

Featured Replies

פורסם

התעלל בתינוק לתקופה ארוכה ובסוף הטיח אותו בקיר והרג אותו, והודה בזה! - ואלפי קופים יוצאים לרחובות להפגין ולטעון שהוא חף מפשע.

בקרב בין הטמטום של המערכת המשפטית לדוסים, הדוסים לוקחים.

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק אני חושב שזה לא משנה אם הבן אדם היה מודע למעשיו או לא?

נניח לרגע שהוא לא היה מודע למעשיו

עוד כמה שנים הוא ישתחרר ושוב יעשה את אותו הדבר, וזה לא משנה אם

הוא מודע למעשיו או לא, הוא בסוף יהרוג עוד אדם

הבן אדם מהווה סיכון לחברה, ולכן צריך להיות כלוא

לא אכפת לי אם בבית כלא או בית משוגעים, אבל הוא צריך להיות כלוא

זה שמישהו היה משוגע זמנית בזמן הרצח לא פוטר אותו מאשמה (לדעתי)

אילו היה ניתן לחבר מושבעים להכריע את גזר הדין כפי שנעשה בארה"ב למשל, אני מניח שהם היו חושבים כמוך ומתיחסים אל הנאשם בחומרה רבה הרבה יותר.

אך מאחר ואנו חיים בישראל, השופטים הם אלו שנדרשים להכריע והם פועלים פעמים רבות כמו "רובוטים", על סמך החוק היבש. אין ספק שההתייחסות אל הרוצח והרשעתו בהריגה פשוט מקוממת את הלב. משום מה התיחסותם של השופטים לסוגיה זו הזכירה לי את פרשת האונס בשומרת שבו זיכו תחילה השופטים את הנאשמים ומוניקה סקס כתבו אז בשירם "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה".

פורסם
  • מחבר

למרות שאני מסכים איתך על מה שאתה אומר יש לך טעות קטנה

"כל החברה" לא נכתב על האונס בשומרת אלא על מקרה אחר

פורסם

השיר נכתב על פרשת האונס בשמרת

כמחאה על כך שהשופט בבית המשפט המחוזי זיכה את האנסים

פורסם

השיר "כל החבר'ה" נכתב על מקרה שקרה בטבעון ולא בשמרת כמו שנהוג לחשוב. יהלי סובול אמר זאת בעצמו.

פורסם

כל יום לומדים משהו חדש

:)

פורסם

התעלל בתינוק לתקופה ארוכה ובסוף הטיח אותו בקיר והרג אותו, והודה בזה! - ואלפי קופים יוצאים לרחובות להפגין ולטעון שהוא חף מפשע.

בקרב בין הטמטום של המערכת המשפטית לדוסים, הדוסים לוקחים.

אם מדברים על ישראל ולס (אותו חרדי שהרג את תינוקו) - הוא בקרוב אמור להשתחרר למעצר בית לאחר שחוות דעת של שירות המבחן קובעת שהוא אינו מסוכן לסביבה והיה מסוכן רק לבנו שמת...

http://news.walla.co.il/?w=/1/895574

נ.ב ואם אתם חושבים שהולך להיות שינוי בחוק שייצור עונש מינימום אתם כנראה טועים - לפי המו"מ הקואליציוני נראה שכולם נלחמים על כל התיקים מלבד תיק המשפטים.

פורסם

אגב, היתה הצגה פעם על פרשת האונס בשמרת לא?

פורסם

אני חושבת שאתה מדבר על "מאמי", אבל זה יותר פוליטי ועסק בנושא האינטיפאדה. לאחרונה זה חזר לכמה הופעות עם מרבית הקאסט המקורי בגלל הרלוונטיות.

פורסם

משהו כאן רקוב :

*ברצח בו לקורבן ישנם פצעי דקירות רבות , המסקנה המוקשת ישירות היא שהרצח נעשה על רקע אישי - הרוצח

נכנס לטראנס במודע עם כוונת תחילה ומחשבה קודמת מובהקת פה זהו רצח מובהק בעליל .

*ברצח בו ישנם פצעי דקירות מועטות ( 1 - 3 ) המסקנה היא שהרצח בוצע או ע"י רוצח סדרתי הפועל במזוריות

או התנקשות ע"י מי שאינו מכיר את הקורבן או מכיר וביצע רצח לא על מניע אישי ( נניח עסקה ).

אגב המקרים חלים גם על יריות לא רק על דקירות...

פורסם

אני חושבת שאתה מדבר על "מאמי", אבל זה יותר פוליטי ועסק בנושא האינטיפאדה. לאחרונה זה חזר לכמה הופעות עם מרבית הקאסט המקורי בגלל הרלוונטיות.

ואללה לא יודע, זה היתה עוד הצגה בתיכון (או לפני? כבר עבר הרבה זמן בכל מקרה), ואחת הטובות שראיתי.

הדבר היחיד שאני זוכר שזה מספר על אונס קבוצתי של נערה ע"י נערים.

ואני לא זוכר משהו פוליטי

amilo, אני מבין מה שאתה אומר, אבל מה הקשר לרקוב?

פורסם

ההצגה על פרשת האונס נקראת "משחקים בחצר האחורית"

פורסם

ברקוב התכוונתי למשהו דפוק במערכת המשפט אולי "לא צודק" או "לא הגיוני" נשמע יותר טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים