עבור לתוכן

רעיון לסטיקי - דיון המלצות החודש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש".

חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים.

זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם.

הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד.

אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום.

הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכול להיות

מצלמה DSLR ברמת כניסה,בתקציב נמוך כולל ציוד

Nikon D50 Body 3,136 ¤

Sigma- 18-200mm f3.5-6.3 DC 1,939 ¤

Kingston Secure Digital 2GB SD High Speed x50 373 ¤

Kenko 1.4x Teleplus Pro 300 DG Teleconverter 1,325 ¤

________

6773 ¤

פורסם

צריך לעשות את זה לא רק בצילום דיגיטאלי אלא בכל הפורומים.

פורסם

אני בעד, ת'אמת שבימים האחרונים חשבתי לעבוד על ת'רד שמסכם את המצלמות המומלצות פה בפורום לפי תקציבים ולצרף הסבר מעמיק על כל אחת + הציוד והחשיבות שלו ולהסביר למי מתאים כל דבר ולמה על סמך דברים שנאמרו פה בפורום בעבר...

אם זה יהיה פרוויקט משותף של כולם פה זה בהחלט יכול להיות נחמד ביותר (:

פורסם

דנו בכך כבר בעבר וגם אני הגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן מאחר וכל הזמן יוצא ציוד חדש וב-SLR הבעיה מחריפה כי הצרכים ותקציב שם משנים המון.

הייתי מעדיף שימוש של אנשים בכפתור ה-search.gif או לעבור על הדיונים האחרונים.

פורסם

מצטרף לאור,

בין השאר ע"פ מה אתה קובע את המחיר- מחיר יבואן עם אחריות רשמית? מחיר באינטרנט בלבד (כי יש חנויות צילום מצויינות שאין להן אתר)? מחיר "אפור"?

ההבדלים מגיעים למאות שקלים הפרש ובטח שאי אפשר לשלב את כל הקומבינציות הקיימות (במיוחד ב-DSLR שאין גבול פשוט וכל אחד יבחד את העדשה שלטעמו הכי מתאימה לו).

יותר מידי פרמטרים נכנסים לעניין. זה קל לעשות נושא של מצלמות עד 2000 שקל נניח אבל 3000+ זה כבר מתחיל ממש להסתבך.

פורסם

דיברתי על התחום של עד 2000, מצלמות קומפקטיות ולא DSLR... אין שבוע בלי ש3 אנשים לפחות שואלים על זה : :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים