פורסם 2006 באפריל 2319 שנים זה לא ממש שואב אוויר זה בעצם מאוור תעשיתי 12ס"מ אשר מיתחבר לחשמל לא של המחשבהוא לא כזה רועש אבל הוא היה רועש [כי הוא להיה מחובר חזק]המאוור יושב על הצד של המארז אם מפסק כזה חמוד רק חבל שהוא ענק!!! ושהוא מעיף לי דפים בביתברגע שאני מפעיל אותו מתחילה השאיבה!הטמפ של המעבד יורדת מ 35 ל 29ו 40 במאמץהלוח תקוע של 27 גם במאמץפשוט מטורףתגובות הזמנתי ספק[fsp 400] נורמאלי ואני יתחיל לעשות o.c
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים בדיוק אבא שלי הביא לי היום 2 כאלה.......המאווררים האלה כבדים פחד......מאוד מאוד כבדים......רוב הסיכויים שזה בסביבות ה700-800 גרם לפי דעתי. אבל פשוט חיות הדברים האלה, אפילו שרעשניים. רק אצלי יש בעיה קטנה.....שלי הוא 115v, אם אני יחבר אותו ככה לשקע של החשמל הוא ישרף לי?
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מכיר את המאוררים האלה באמת נחמדים אבל הם מכניסים כמות של אבק שתוך שנה אתם פותחים את המחשב אתם לא רואים אף חלק רק אבק.חובה להרכיב איתו פילטר.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים AsD[eyal], או שאתה חירש או שתהיה חירש... המאוורר הנ"ל רועש, אם אני לא טועה בסביבות ה40-45db.אפשר להסתפק במאווררי 12ס"מ שקטים יותר
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים זה לא מכניס אבק זה מוציא אוויר מהמחשב החוצה. למי שיש גישה תנסו למצוא מאוורר של מיקרוגל ישן זה מאוורר חיה רעה שלא ראיתם עוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.