פורסם 2006 באפריל 2319 שנים גרמניה: סלובניה: איטליה: אוסטריה: מגרש גולף מלא בכדורי גולף וכישראלי אמיתי "לקחתי" לעצמי שניים למזכרת ;D כעיקרון הפסדתי את המפגש של הפורום ואת תערוכת "אוטומוטור 2006" אבל עם כל המכוניות שם לא הפסדתי הרבה יש לי עוד תמונות חייתיות של מספר מכוניות אם תרצו אני אעלה, רק תבקשו אם תרצו שאני אעלה עוד אני אעלה, יש לי עוד הרבה מה לשלוף
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים תמונות מדהימות! איזה יופי של תמונות,איזה מקומות,חולם להיות שם. היית במסע "יורוטריפ" אה?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר תמונות מדהימות! איזה יופי של תמונות,איזה מקומות,חולם להיות שם. היית במסע "יורוטריפ" אה? כה אחי היה מזג אוויר ממש טוב חוץ מהיום הראשון שהיה די מושלג אגב זה מסע יורוטריפ חמישי שלי , רק שלא היו יותר מדי בנות יפות הנה לכם באנטלי קונטיננטל GT מצפון איטליה מסארטי GranSport מחנות של פרארי ומסראטי שבעיר הבירה של סלובניה- ליובלאנה פרארי דרך החלון, החנות הייתה סגורה לצערי :-[ עוד באנטלי אחת שתפסתי באיזה כפר אחד בסלובניה השלישיה הפותחת מחנות שיפורים שבאוסטריה, סקסיות להפליא וHUMMER H2 עם רימס אדירים ביותר
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: מדהים למה צריך אוטומוטור?!
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אחי יש לך פה תמונות חייתיות אבל לדעתי הפצצת עם יותר מידי במכה בשביל שיהיה אפשר להגיב עליהן לחוד (:
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר כה אתה צודק אבל רציתי שתראו את זה בכיוון של כיצד אירופה נראית וזה, לא בכיוון של צורת הצילום והאיכות למרות שזה גם חלק קטן מהסיבה שפתחתי את התארד
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: מדהים למה צריך אוטומוטור?!
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים תמונות מדהימות בשביל מה צריך אוטומוטור (למרות שהיתי) ואיזה מצלמה זו? :jump:
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר מדהים. כמה עלה כל המסע? למה זה כל כך מעניין אותך? עריכה: המצלמה היא: Olympus C-370 zoom, לא לזלזל אה ובהזדמנות קניתי לעצמי ערכת רמקולים ב-380 שקל Logitech X-530
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים התמונה האחרונה בסט הראשון יפהפיה, אך דורשת מעט תיקוני צבע ע"מ לתת לה שמיים כחולים...שחק עם ה- Curves.וואלה שיחקת אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.