עבור לתוכן

שאלות בקשר למארז thermaltake mozart vc4001sns ?...

Featured Replies

פורסם

באתר הבית של thermaltake כתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם ספק כוח מסוג Standart ATX PSII (או PS2), באתרי קניות בארץ כתוב

גם כן שהספק מצורף.

השאלות :

1. האם הספק כוח שמגיע עם המארז הנ"ל מספיק טוב ושקט? באיזה ספק מדובר בדיוק? (אני פשוט מניח שאם זה הספק הסטנדרטי שמגיע מחברת thermaltake בתור מארז המיועד ל-HTPC אז זה ספק מספיק טוב ושקט אך אני צריך להיות בטוח, אני גם מנסה להוזיל את העלויות)

2. האם ניתן להכניס למארז הנ"ל 2 כונני DVD?

פורסם

1. אין ספק מצורף אלא תמיכה בספק כוח ATX רגילץ

2. כמו שאתה יכול לראות כאן

ולקרוא כאן

יש לו מקום לשני כוננים אופטיים.

אגב המארז לא כזה מוצלח. 2x 60MM ו-1x 80MM זה לא בדיוק מתכון מוצלח, לא לאיוורור ולא לשקט

פורסם

יש לי thermaltake v7000a והוא לא שקט, לעומת זאת sonata-II superlanboy של antec שקטים

הsuperlanboy עולה 580+- הsonata 850+-

פורסם
  • מחבר

באסה..

דווקא ה-Mozart נראה ממש יפה ולטעמי, יש המלצות למארזי HTPC אחרים בסגנון הזה? (שלט, VFD, עיצוב הורס, הסתרת כוננים)

פורסם

SilverStoneים

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באתר הבית של סילבר סטון ואחרי חצי שעה של שיטוטים בין מארזים שונים נראה לי שהכי הכי מתאים לי זה ה-lc20m :

http://www.silverstonetek.com/products-lc20m.htm

הבעייה שה-Mozart הרבה יותר מתאים לי ואני אסביר בדיוק למה:

ב-Mozart יש אפשרות ל-DVD חיצוני ויש גם אפשרות להכניס עוד "כונן" ע"י פתיחת הדלת שלו, ה-"כונן" שאני רוצה לשים הוא בעצם הרד דיסק בתוך מגירה (הרד דיסק נשלף) ומימדי המגירה (רוחב, אורך, גובה) זהים למימדי הכונן (3.5 נראה לי קוראים לזה).

כך שמקבלים DVD חיצוני כרגיל והרד דיסק שאפשר לכסות (את ההרד דיסק אני מוציא ומכניס לעיתים רחוקות).

אם המאווררים של Mozart לא מספיק שקטים ולא מאווררים הייטב (אגב אני לא מתכנן לשים במארז רכיבים סוף הדרך) אז כנראה שאיאלץ לרכוש תחליפיים (כמו שמומלץ ב-"מפרטים מומלצים")...

פורסם

זו הבעיה של רוב ה HTPC ים הקטנים. גם הסילברסטון לא שקטים. אבל לפחות חלקם באים עם מאווררי 80 ו 92 ששם יותר קל לקנות תחליפיים ששקטים יותר.

האמת, שהייתי מבטל את כולם ומנסה לדחוף איזה 120 איכשהו.

פורסם
  • מחבר

אז ככל שזה יותר גדול זה יותר שקט? (בגלל שיותר גדולים דוחפים יותר אוויר ומסתובבים יותר לאט?)

פורסם

בהחלט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים