עבור לתוכן

מאוורר שקט לסוקט 478

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין בהמלצה למאוורר שקט ויעיל עבור מעבד Celeron D 2.933Mhz (בלי OC) ב-Socket 478 (רצוי לא יקר).

עדיף מאוורר שניתן להתקין על הסוקט במחשב מורכב מבלי לפרק את הלוח-אם מהמארז.

תודה.

פורסם

מה זאת אומרת להתקין על הסוקט? אתה מתכוון על הגוף קירור סטוק?

אם כך אז לא נראה לי שאפשר להתקין על הגוף קירור סטוק מעבד חלופי , בכל מקרה יש את זה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3087

גוף קירור שקט מאוד , אך לצערי כנראה שתצטרך לפרק את הלוח אם , אין מה לעשות על שקט צריך קצת לעבוד -

אבל מה זה חצי שעה הרכבה בשביל שקט נפשי וקירור איכותי?

פורסם

לי יש אותו והוא אחלה ממש מקרר מצוין ומאוד שקט

וממש לא בעיה להתקין אותו וגם אם יהיה לך שאלות איך יש פו הרבה גולשים שישימחו לעזור.

אבל רק שדע שיש חיסרון אחד בקירור הזה(לא לכולם) שלא תוכל להשתמש בו למחשב עם תושבת שונה אם תרצה בזה יום אחד, חוץ מזה אין חיסרון לקירור.

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור!

אני רוצה לפרק את הגוף קירור סטוק של אינטל עם המנוע של טרקטור, ולהרכיב במקומו גוף קירור חדש ושקט (וזול יחסית), וזאת מבלי לפרק את הלוח-אם (לא יותר מ-5 דקות עבודה).

מישהו יודע האם ה-ARCTIC COOLING Freezer 4 מצריך פירוק של הלוח-אם, או שאפשר להרכיב אותו בצורה פשוטה בלי לפרק שום דבר (מלבד את הקירור סטוק)?

9_big.jpg

במידה והגוף קירור הזה מחייב פירוק של הלוח-אם, אז אני אשמח לקבל המלצה לגוף קירור אחר שלא מצריך זאת (זה לא מחשב שלי, ואין לי הרבה זמן להתעסק איתו).

דרך אגב, מה זה Sone? למה מקביל 1.0 Sone בדציבלים?

פורסם

יש לך הסברים פה על ההרכבה ועל הרמת רעש...

http://hwzone.co.il/reviews/freezer/5/

ובגדול לפי הביקורת הוא לא מחייב פירוק של הלוח..

אבל רכיבים שעל הלוח כן (כרטיס מסך/זיכרונות)..

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור לביקורת!

מבחינת רמת הרעש שלו, כתוב שהוא מייצר פי 5.4 פחות רעש ממאוורר הסטוק של אינטל.

אני לא מעוניין במאוורר לקירור דרסטי המיועד ל-OC (אין במחשב OC, וקרוב לוודאי שגם לא יהיה), אלא במאוורר שקט. לפי הביקורות, מדובר גם במאוורר שקט וגם יעיל בקירור, כך שהוא עונה לדרישות. אם למישהו יש המלצה למאוורר אחר (דגש על שקט וקלות התקנה, ולאו דווקא קירור חזק), אז אשמח לקבל תגובה.

בנוגע להתקנה של המאוורר, יש משהו שאני צריך לדעת מול התקנה של מאוורר הסטוק? אדם שלא מבין בהרכבת גופי קירור למעבדים יכול להסתדר עם ההתקנה של המאוורר הזה?

פורסם

בדיוק כמו להתקין מאורר סטוק

ממש בסיסי כל אחד יכול להתקין :xyxthumbs:

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3084

קח את זה בלב שלם

יש לי אותו היום הרכבתי

בלי בעיה ולא צריך להרכיב לוח אם

דרך אגב הוא מאוד מאוד שקט...

תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה!

מדובר במאוורר רועש ב-40% יותר מהמאוורר הקודם, אבל בהתחשב בכך שה-Arctic Cooling Freezer 4 יותר שקט מהמאוורר סטוק פי 5.4, זה עדיין מאוד שקט.

ה-Arctic Cooling Freezer 4 עולה 120 ש"ח, ואילו ה-Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra עולה רק 55 ש"ח.

בהתחשב בגודל של גופי הקירור ורמת הרעש הסבירה ששניהם מציעים, אני סבור שהגוף קירור היותר זול עדיף.

תתחדש

שוב תודה, אבל לא מדובר במחשב שלי, אלא של חבר.

פורסם

אל תשוווה בין Freezer 4 לSuper Silent 4 בביצועים

רשמת שחבר שלך לא רוצה OC

ולא רוצה לפרק את הלוח

אז הבאתי לך מה שאני חושב שמספיק שקט ומחיר מצוין

התקנתי אותו היום ללא בעיה

שלא תחשוב שהוא רועש הוא ממש לא

פורסם
  • מחבר

זה מה שכתבתי.

כתבתי ששניהם שקטים ברמה סבירה, אבל ה-Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra עדיף, מכיוון שהוא עולה פחות מחצי מה-Arctic Cooling Freezer 4.

שוב, תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים