עבור לתוכן

מה בדבר תחרויות\אתגרים כדי להוסיף טיפה פלפל לפורום ?

Featured Replies

פורסם

מי יששתף בתחרות אם לא הם? ( זה לא ציטוט,זאת חזרה על שאלה )

והתשובה - כל מי שרוצה וחבר בפורום הזה (:

אפשר לקחת מנהל נייטרלי שיסכים להתנדב ושמבין דבר או שניים בצילום אומנותי וכאלה שישפוט

פורסם

אפשר אולי להביא את טד או רועי גליץ או מישהו מוסמך אחר :silly:

פורסם

לדעתי עדיף שיוכלו להצביע רק אלא שהשתתפו בצילום... הם יוכלו לבחור תמונה אחת או 2 (איך שיוחלט) אבל לא תמונה שלהם.

כל הצלמים שולחים הודעה פרטית למנהל נגיד, עם התמונה שהם בוחרים בה, ואז המנהל מפרסם את התוצאות בפורום.

יש להם חיים גם, למנהלים , אתה יודע....

אי אפשר להפיל עליהם את האחריות של השיפוט ומייון של הקולות כל פעם.

עדיף הצבעה של כולם, הכי נטרלי, ותכלס התוצאות יראו איזה תמונה מצאה חן בעני יותר אנשים ולא מי הצליח לזכות באהדתו של שבי ( :P... ), שזה עלוב, לדעתי.

גם הרעיון של שופט אחד לא הגיוני כי אז מדובר בדעה אישית, ובאומנות יש הרבה מקום לזה.

וגם, יש פה אנשים מוכשרים לא פחות מהשופטים שהצעתם, לכל אחד יש סגנון שונה, אז אי אפשר לבחור את ההכי טובים, כי אין כאלה (מחר יכל להצטרף מישהו חדש שיהיה מעולה).

פורסם
  • מחבר

אם תתנו למספר שופטים להחליט על המנצח זה יכול להיות בעיתי כי דבר ראשון יכול להיות והשופטים גם ירצו להשתתף בתחרות, ודבר שני אם זה מספר מצומצם של שופטים (2-3 שופטים) אז יכולה להיות בעיה בבחירת המנצח)

לפי דעתי הכי טוב זה לעשות סקר פתוח לכל חברי הפורום (אבל לחברים בעלי לפחות 20 הודעות או משהו כזה כדי למנוע רמאויות) שבו אנשים ירשמו בדיון את הבחירה שלהם .

תוצאות הסקר יהיו כמעט תמיד מוחלטת וגם זה יכול להוסיף מתח אם תיהיה תחרות צמודה בין המשתתפים.

פורסם

(אבל לחברים בעלי לפחות 20 הודעות או משהו כזה כדי למנוע רמאויות)

חשוב מאוד.

מעניין אם זה אפשרי מבחינה תכנית.

פורסם

אני צריך להגיב מתישהו, לא?

אני אגבש דעה סופית ואתייעץ עם מספר חברים בפרטי ואגיב רשמית עם ההחלטה.

סה"כ הבנתי את הכיוון הכללי, קשה להיות מקוריים בנושא ("אתגר צילום") כי ב-2-3 פורומים אחרים זה קיים ורץ כבר שנתיים+.

פורסם

חשוב מאוד.

מעניין אם זה אפשרי מבחינה תכנית.

בגלל זה הצעתי את מה שהצעתי לפני... ריק מרמאויות!

א. רק מי שצילם יוכל להצביע (זה קצת בעיה.. צריך לחשוב על זה) - זה ימנע ממשתמשים שלא קשורים להצביע סתם, או משתמשים שמישהו מהצלמים ביקש שהם יצביעו לו לתמונה וכו' וכו' וכו' וכו'...

ב. כל התוצאות ישלחו לאחראי (או מישהו אחר שיבחר), והוא רק יפרסם את התוצאות בפורום... - בשביל מה זה? נגיד בסקר, אני רואה שקובי קיבל 12 קולות ושגיא קיבל גם 12 קולות, אני כמצביע "אחשוב למי לעשות ""טובה"" ולהעלות אותו או להשוות אותו (במקרה שיש לקובי 12 ולשגיא 11) וכו' וכו' וכו'...

תחשבו על זה.

פורסם

ב. כל התוצאות ישלחו לאחראי (או מישהו אחר שיבחר), והוא רק יפרסם את התוצאות בפורום... - בשביל מה זה? נגיד בסקר, אני רואה שקובי קיבל 12 קולות ושגיא קיבל גם 12 קולות, אני כמצביע "אחשוב למי לעשות ""טובה"" ולהעלות אותו או להשוות אותו (במקרה שיש לקובי 12 ולשגיא 11) וכו' וכו' וכו'...

תחשבו על זה.

אפשר לעשות הצבעה סמויה... זה יכול להיות פתרון לבעייה שהצגת...

פורסם

קובי תקרא שוב את מה שהוא רשם, הוא הציע הצבעה סמויה והסביר למה זה טוב (:

פורסם

נראה לי שקובי התכוון הצבעה שלא רואים את התוצאות שלה בסקר.

אולי אני טועה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים